diumenge, 20 de gener del 2008

EUROPA - M9M

FUTBOL EN ESTAT PUR

F.P.Europa 3 – M9M 0

Encara estic recordant el partit i no puc entendre com ho fan aquests nois per a superar-se setmana darrera setmana i demostrar la qualitat que tenen.

Avui es jugava a L’Aliga el millor partit que en teoria es podia veure en aquest grup 12, i la veritat es que no ha decebut gens ni mica tant el partit com el nostre equip que es el que interessa.

L’encontre començava a les 14’15 i fins a les 16’00 ha estat un gaudir de futbol ràpid, fàcil i vistós.

L’ anar seguint aquest equip fa que les setmanes es facin massa llargues, doncs tant aviat com finalitza un matx, ja desitges que arribi el cap de setmana següent per a tornar a veure jugar aquest equip, que com ja vaig dir fa uns dies i si no es torça res, està destinat a aconseguir les fites mes altes.

El Partit:

El M9M ha començat fort i ganes. L’Europa no s’ atabalat gens i molt seriós i ficat en el partit desfeia qualsevol intent d’aproximació a la nostre defensa. El M9M ha quedat desactivat a partir del minut 13 on la rauxa dels nostres ha aparegut i ha fet valer allò de a la tercera va la vençuda, minut 13 jugada d’en Joanet i el xut final l’atura el porter, minut 14, centrada d’Oriol guanyant l’esquena dels dos centrals per a que en Pol remati espectacularment de cap, i el porter faci una aturada boníssima, enviant la pilota a còrner. I a la sortida del còrner llançat per Hugo, Guillem remata fent arribar al fons de la xarxa i aconseguint el primer gol.

El M9M intentava crear joc, però no ho aconseguia, la bona disposició dels nostres en el camp i la concentració feia que recuperéssim un i altre cop la possessió de la pilota.

Així arribem al final de la primera part amb un 1-0 que feia que l’equip no pogués adormir-se a la segona.

I als 5 minuts de la segona Yashine culminava una jugada col·lectiva de l’equip, no aconseguint un gol espectacular de definició, però si espectacular en l’elaboració. Oriol supera desde la dreta al seu marcador cedeix a Palou que allarga cap a Ion i centra fent arribar a Yashine que entrant al segon pal remata el 2-0.

Era molt aviat encara per a cantar victòria, però es que quant estàs a mig partit es pateix mes que el que realment s’havia de patir, doncs el M9M ha finalitzat el partit sense fer cap ni una ocasió de gol i a mesura que avançava el partit estava mes i mes cansat i la possessió no els hi durava 30 segons, no aconseguint fer sensació de perill en cap moment, però a causa del bon joc nostre, tots els rebots en els endúiem per la bona col·locació en el camp i recuperàvem ràpidament la pilota i llençant verinosos contraatacs que feien força mal a l’equip contrari.

Arribant al final del partit Yashine, altre cop, aconseguia el tercer gol i feia que el marcador reflectís la distancia real entre un equip i altre, al menys en aquest partit.

Crec que hem fet molt mal al nostre perseguidor. I també a d’altres equips que potser esperaven que punxéssim avui. El M9M, sempre com a opinió meva, surt tocat de l’Aliga doncs una cosa es veure en d’altres partits que el teu rival va guanyant, però quan et guanya a tu directament i tan clarament, no sols en el marcador sinó també en el joc et venen fantasmes al cap.

Ara cal tenir el cap ben centrat i seguir treballant com fins ara, el mes bo de tot es que estem aconseguint poc a poc arribar al nostre destí gaudint i fent gaudir.

SOM UNA PINYA, SOM UNA PINYA, SOM UNA PINYA !!!

He tingut la sort de estar al davant de gent de l’equip rival a la grada i els comentaris eren de l’estil...”es que son un equip”, “tots saben el que han de fer en tot moment”, i jugadors d’altres equips que marxaven abans d’acabar el partit i trucant per telèfon a d’altre gent senties la impotència al davant del joc desenvolupat pels nostres.

FELICITATS NOIS i la setmana que ve son tres punts igual de valuosos, doncs al final de Lliga conten tots els punts sigui qui sigui contra qui s’hagin aconseguit.

Anem refermant el pas del nostre viatge a Itaca.