dimarts, 13 de gener del 2009

ROSARIO CENTRAL – BADA BING


Suposo que estareu al cas del que ha succeït aquesta setmana al partit de referència.
Abans de tot vull condemnar la violència de cap tipus en un terreny de joc, però el que voldria saber es que hi ha de diferent en els successos d’aquest partit, amb molts d’altres que es juguen cada setmana.
L’any passat nosaltres mateixos vam haver d’avisar als Mossos per a que estiguessin present en un partit contra un equip on setmana rere setmana anava deixant ferits pels camps on jugava i la Federació tot i veure que a les actes dels partits hi figuraven incidents, no va actuar de la mateixa manera que ara.
Hi molts equips indesitjables que juguen (?) en moltes categories del futbol i que la seva forma d’actuar sempre es la mateixa.
Tant de bo a partir d’ara s’actuï igual en tots els casos.
No es cap defensa al BADA BING ni molt menys, es una declaració per a que tots els equips de les mateixes característiques que aquest siguin tractats igual.
Sembla ser que en el Rosario Central hi ha com a directius l’ex-porter del Barça Bonano i l’ex- jugador de l’Espanyol Martin Posse, si la influencia mediatica d’aquestes persones ha de servir per eradicar fulminantment la violència, benvingudes siguin les intencions de la Federació: Ara si tant sols es per a quedar be mediaticament no anirem en lloc.
Sembla potser que aquesta violència injustificada es centra en el racisme, potser perquè ven més, i crec que va mal dirigit l’assumpte.
Hi molts casos en que sense haver-hi cap connotació racista aquest tipus de gent provoca els mateixos incidents. Qui no ha sentit insults simplement perquè es parli en català, a la nostra propi país?
DESITJAR la recuperació dels qui hagin pres mal en aquell partit i que tant de bo cap altre energumen pugui entrar en un terreny de joc, ni de BADA BING, ni de cap altres equips que tots tenim al cap.
VISCA EL FUTBOL

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici