dissabte, 26 de gener del 2008

DEURES FETS

F.P.Europa 8 - Veterans de Catalunya 1

Partit que podia haver estat trampa, a conseqüència del possible relaxament després del partit de la setmana passada.

Doncs no, tot i no jugar al ritme trepidant del partits on si que es requereix aquesta entrega al 100%, s’ha liquidat el partit en 20 minuts, al minut 20 ja anàvem 3-0 i encarrilat el matx.

Avui tothom a pogut gaudir de força minuts de joc i en diverses posicions, el que te de bo aquest equip es que tot i ser una plantilla curta a causa de les lesions hi ha força jugadors que poden jugar a diverses posicions i això facilita les coses a un entrenador que ho sàpiga fer servir, com ha demostrat saber fer-ho el nostre.

Aquests partits et serveixen precisament per fer aquestes proves i rodatges cara a d’altres moments de la Lliga que es necessitin.

Hem patit en el que portem de temporada diferents moments en les que les baixes podien haver fet trontollar algun resultat, però aquest es molt versàtil i ha pogut solucionar sense massa problemes aquests entrebancs.

El partit no es que hagi estat d’una lluentor esplèndida, però en un partit on el teu equip ha marcat 8 gols jo no m’atreviria a dir que ha estat avorrit.

S’han fet jugades i combinacions que han estat força atractives de veure. Però estic d’acord en que no es pot demanar una intensitat semblant a la que es demanava el dia del Mercat Nou Magoria o que es demanarà el dia del Jupiter..

Precisament per a això el jugador valora quan s’ha d’ apretar més i quan es pot jugar al 60%, o al percentatge mínim per a superar al rival.

El Gols

- 17 ‘ 1 – 0 Centrada per l’esquerra de Jhonny i POL marca el primer gol.

- 19 ‘ 2 – 0 Hugo camvia el joc d’esquerra a dreta per en Ion que profunditza a ORIOL CUESTAque crea al fons de la xarxa.

- 21’ 3 – 0 POL reculla la pilota al centre de l’area i aconsegueix girar-se i xuta aconseguint el tercer.


- 47’ 4 – 0 Canvi de joc de Xavi a Oriol (23) que s’interna a l’area centrant i desde la dreta PALOU remata imparable a gol.

- 67’ 5 – 0 Ion fa la seva segona assistència a ORIOL (23) que creua la pilota.


- 69’ 6 – 0 Palou llença a LASHA que marca el sisé.

- 81’ 7 – 0 YASHINE aprofita un regal del porter a sacada de porteria i xuta i marca el seu tercer gol en dos partits.

- 82’ 7 – 1 El Veterans aconseguix marcar l’anomenat gol de l’honor en una jugada prou liada.

- 87’ 8 – 1 Oriol Cuesta li torna l’assistència a ION que tanca el marcador.

Hi van haver moltes altres ocasions per a marcar, però no totes poden entrar.


Ja a les acaballes del partit Oriol Cuesta s’escapava cap a porteria i el van agafar de la samarreta en una clara falta que va demanar llençar ell i que qui normalment les llença, en Palou o Hugo, no va tenir problema en cedir-li. Dic això perquè em sembla uns gestos de companyonia que demostren el tarannà del grup i que saben en quin moment es pot saltar la jerarquia ja establerta en el moment de llençar faltes.


També m’agrada d’aquest equip l’instint assassí de no tenir mai prou tot i estar el partit decidit, això s’ha millorat desde el començament de temporada.

Al llarg de la temporada hi haurà partits de tot tipus, però per arribar a fer Història, s’han de jugar també partits sense més història que la victòria.

Anotar que amb aquesta victòria d’avui ja som campions d’Hivern, i que hem superat el promig de gols que en poden fer arriba a superar el centenar de gols a la Lliga.

Però això només es una estació més en el trajecte cap a Itaca, que esperem sigui més eficient que el que està fent el TGV per arribar a BCN.

La Nostre Itaca es la Primera.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici