dimarts, 20 de maig del 2008

ARBITRES

Personatges importants en el mon del futbol, on tot hi havent-hi tothom en un camp, public, jugadors, etc..., si hi falten ells no es juga el partit.



Massa poder en mans d'una serie de gent que alguns d'ells aboca les seves frustracions en un mal entès poder judicial, on molts cops en lloc d'impartir justícia, imparteixen una dictadura de xuleria i prepotència.
Es parla molts cops de la imatge que han de donar els futbolistes professionals perquè son un mirall on es miren els joves i que després aquests actuen amb els mateixos tics, tan els bons com els dolents.



I els àrbitres que? Si es veu els que es veu al nivell mes alt, que no es veurà en les categories inferiors?



Cal recordar que, independentment de errades nostres, potser se'ns escapa una lliga per la ineptitud d'un d'aquest individus, en el partit de la Barceloneta.

Quan veus i dialogues amb molts d'ells, la veritat es que la majoria son tractables i molts d'ells fins i tot raonen, però molts cops cal preguntar-se...
- Quin es el criteri que segueix la Federació, per atorgar a algun d'ells el poder de dirigir un partit de futbol?
- Quin nivell cultural mínim s'exigeix per ser àrbitre?



- No es fa un seguiment dels partits on intervenen i si son freqüents els partits on es veuen involucrats en incidents els mateixos àrbitres?
- Perque es imposible que persones com ells (si, si, son persones), puguin reconèixer algun cop que s'han equivocat en una decisió?
- Quina credibilitat te una acta d'un àrbitre que es veu implicat en incidents partit si, partit també?



Bé, tot son reflexions de mitjanit que no solucionaren res, però que fa temps que volia reflectir...

Bona nit

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici