dimarts, 6 de maig del 2008

FUTGOL

No, no m’he equivocat a l’escriure-ho.

Es tracta de l’esport que mes ens agrada i que crec que hauria d’anomenar-se així.

Som màxims golejadors de la nostre Lliga i també som els mínims golejats. Aquests números s’haurien de reflectir a la classificació de forma que fóssim primers destacats.

Perquè no ho som?

Doncs per que juguem molt be, però tot i fer força gols, no transformem la infinitat d’oportunitats de les que disposem.

Per exemple el partit d’infaust record contra la Barceloneta. Es va donar un bany de joc, el contrari estava totalment “grogy”, però no varem transformar només que una ocasió de les que varem tenir. El resultat de tot es que de poder guanyar còmodament per 3 o 4 gols de diferencia, el gol final, obviem el comportament de l’àrbitre, hauria estat una simple anècdota, Tindríem dos punts mes al sarró.

Un altre partit a recordar, el de l’Hospitalet At. a Sardenya.

3 gols a favor i 3 en contra, però es que ells van fer només les tres ocasions i nosaltres tot i tenir infinitat per aconseguir gol també varem errar. Dos punts mes. I ja son 4

Duem 96 gols, però no demano transformar totes les oportunitats, això es impossible, tot i que d’altres equips tinguin una rendibilitat màxima, cas del Santa Eulàlia, però si haguéssim fet el 50% de les oportunitats desaprofitades en duríem 150 i en punts a la classificació també es notaria. Potser hauríem decidit pràcticament la Lliga.

Ara ens toca esperar i no fallar, cal posar la màxima pressió al rival a batre que aquest cap de setmana es el M9M, un bon equip, per a que el Santa Eulàlia segueixi sentint el nostre alè de ben a prop.

Per cert que no patim halitosi, diria que la majoria ens rentem les dents...

3 comentaris:

A la/es 6 de maig del 2008, a les 18:04 , Anonymous Anònim ha dit...

Jo crec que nosaltres el Santa Eulalia no tenim un encert massa efectiu.
Nosaltres portem 88 gols que no són pocs per un equip gairebé sencer de primer any,però hi ha partits que fallem moltes i moltes ocasions.
El dia mateix del camp del Europa vam perdonar 3 o 4 de molt clares.
Hem fallat 3 penals a part de moltes ocasions,dies de Juan Pablo,Vila Olimpica,Trajana alguns partits on les ocasions fallades costen de contar.
De totes maneres al final d'any podrem pensar que hem fet bé o malament per guanyar o no guanyar la lliga.
Potser lo que vosaltres dieu de no aprofitar les oportunitats de gol sigui decisiu al final d'any.
Queden 3 jornades...primer Match Ball per l'Europa dissabte a Magòria(Si no guanyen poden dir adeu a la lliga.Partit molt complicat i rival gens còmode al seu camp.
11 partits,11 victòries.Fora han sigut un rival massa dèbil,de lo contrari lluitarien per la lliga.
Un camp de terra i gens fàcil,mals bots,massa terra,mals controls.No serà gens fàcil aconseguir els 3 punts,com tampoc serà la nostre visita al camp de Sant Juan Bautista,un equip de segon i tercer any molt lluitador i que ven cara la seva derrota sempre.
S'ha de fer un partit molt seriòs i aprofitar les ocasions com sempre diu el senyor Son of Belvedere(un bon conegut dels escapulats) i aquí també el senyor Cuesta.Si fem un bon partit la victòria i gairebé el títol per no dir 100% si l'Europa no guanya serà nostre.
Molta sort a Magòria.Amb un 1-1 ja n'hi ha prou jajajaja:)




Miki.

 
A la/es 6 de maig del 2008, a les 23:32 , Anonymous Anònim ha dit...

EL M9M no té cap pressió. La pressió és màxima per vosaltres.

 
A la/es 6 de maig del 2008, a les 23:57 , Blogger Unknown ha dit...

Em refereixo a pressió en el joc, al terreny de joc, no a pressió emocional, que es la que us hem de posar a vosaltres, jejeje...
Salut
De moment segueixo amb la mitja enhorabona nomes, l'altre mitja quan acabi tot...sinó ho aconseguim nosaltres es clar.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici