dilluns, 22 de setembre del 2008

ANAR FENT...

Europa D 3 – Calella 1



Avui davant un altre Primera Divisió, l’equip ha aconseguit un resultat clar sense fer un desgast gaire excessiu.



A pràcticament mig gas els nostres han passat per sobre d’un Calella que a la segona part gaire be no ha disposat de la pilota en el seu poder.

No hem fet un joc gens espectacular, però el que si he vist, es un saber estar en el terreny i un com amagar la pilota al contrari, cosa que ens anirà molt be en segons quins partits de la Lliga.

El que si ha estat bonic han estat els gols.



L’1-0 l’aconseguit en Burrull d’un bon tret llunyà i finalitzant una bona jugada d’en Carlos per la dreta on ha fet dos barrets al contrari per acaar rematant Burrull a la xarxa.

El segon ha estat d’en Palou aprofitant l’espai deixat per en Uri que s’ha emportat la defensa cap a la dreta i en Miki ha vist perfectament el forat i ha enviat la pilota al lloc just per a que en Palou definís en gol.

I el tercer en Rafa ha acabat una jugada de Danilo.

Danilo també ha cedit una pilota a Oriol que ha marcat, però l’àrbitre ha assenyalat un fora de joc inexistent doncs Oriol era per darrera la pilota en el moment de la passada d’en Danilo.



Ja a les acaballes el Calella ha marcat el que seria el seu únic gol.

Caldrà una mica mes d’intensitat en els propers partits per anar prenen la forma necessari en el que serà el nostre objectiu d’arribar plenament en forma i compenetrats a la Lliga.



No tots els partits seran tant fàcils com el d’avui en un viatge a Itaca que seria massa còmode i que no ho serà de ben segur.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici