divendres, 5 de setembre del 2008

LA LLIGA MES PETITA DEL MON

I no perqué, com ja vaig dir en algun anterior post es retirin els equips, es que no i han mes...

http://www.gowlland.me.uk/images/Scilly.JPG

"Les Scilly Islandsla lliga més petita del món. Segons narrava Steven Morris en el diari britànic The Guardian“, en aquest tranquil arxipèlag -situat al sud de les Illes Britàniques- de 2.000 habitants el principal atractiu dels quals és el turístic, només juguen dos equips:

Juguen 13 partits de lliga així com dues competicions de copa, encara que el camí fins a la final és poc exigent. Ocasionalment gaudeixen d'alguna trobadainternacional”, saltant a terra per a veure-se-les amb algun equip en Newlyn i un equip de Truro els visita una vegada a l'any per a enfrontar-se contra un equip combinat. Però la rutina setmanal és l'equivalent futbolístic del Dia de Marmota. El mateix extrem tracta de guanyar l'esquena de la mateixa defensa, el mateix golejador procura ser més astut que el mateix porter. El mateix àrbitre ha de parar d'alguna manera amargues enemistats heretades.

I no serà per que no facin el possible per “variar”. Tots els anys, abans de començar la temporada, tiren “a parells o nonesl'elecció dels conjunts, garantint així una major igualtat.

AL començament de cada temporada els dos capitans s'asseuen i escullen nous equips d'entre els jugadors disponibles per a representar tant al groc dels Gunners com al granat dels Wanderers.

El sistema funciona. Rares vegades es dóna el cas d'un campió escapat en la classificació i alguns títols s'han decidit en l'últim partit de la temporada. Un fins a va ser decidit per diferència de gols.

Però, malgrat tot, ells sembla que s'avorreixen.

Quan jugues contra algú una dotzena de vegades o més, se sap totes els seus ardits i tu totes les seves. I les rivalitats creixen. Pot fins i tot haver un poc d'agressivitat. Seria genial viatjar de vegades.
Ho diu Andy Hicks, el més talentos dels jugadors dels Woolpack Wanderers de Scilly. Que també va ser el millor davanter dels Garrison Gunners de Scilly durant tres anys. La lliga de Scilly està reconeguda pel llibre Guinness com la més petita del món".

1 comentaris:

A la/es 9 de setembre del 2008, a les 23:55 , Blogger Tunel de Vestuarios ha dit...

Hombre Vicenç.

Por fin....
Volveis....
Hemos de hablar!!!
Has de ayudarme ya que empiezo una nueva etapa y tu colaboracion es fundamental!!!
Y lo digo porque siempres esta hi apoyando y ayudando.

Escales al vestidor es uno de mis apoyos...

Un fuerte abrazo.

Pedro.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici