dilluns, 16 de juny del 2008

MITJA PART DE CINE

EUROPA 4 - PASTRANA 3

10 gols en dos partits es digne de remarcar, també es per anotar en aquest cas en contra, el 8 gols encaixats també en els dos partits.
S'haurà d'anar corregint el tema defensiu, tot i que si s'acaba guanyant el partit sempre es mes espectacular amb un resultat d'aquesta mena.
Es normal a aquestes alçades de temporada i mes tenint en compte l'acumulació de partits, que per cansament es produeixin alguns desajustos que de ben segur no es tindran quan comencen la propera temporada.
Avui contra un equip que no la tocava gens malament i que tenia un joc bastant estructurat, sempre intentant jugar la pilota des de la sortida de porteria i no fent cap pilota endavant buscant el que surtis, l'equip ha fet una primera part molt engrescadora. La rapidesa en el toc i les combinacions rapidissimes que feien els nostres han fet que arribéssim a la mitja part amb l'avantatge de 3 - 1, amb un Hat Trick d'en Palou, que ja en el primer minut de joc feia pujar l' 1 - 0 al marcador, a la primera que hem tingut l'hem transformat, cosa que ens costava força durant tota la temporada, on recordem perdonàvem massa ocasions.
Dos gols mes d'en Palou, abans de la finalització dels primers 45 minuts, tots dos d'elaboració i combinació dignes d'un equip que promet. Dues assistències d'Oriol Cuesta precedides de passades al primer toc i de jugades molt ben trenades, Palou les convertia totes dues.
Ja en un partit d'aquesta temporada contra el Cinc Copes, aquesta mini societat que poden formar Palou i Uri, ens van mostrar detalls del que podia donar de si, i que ara sembla que poden explotar força.
Lluis seguia en la linia de Jefe del mig camp jugant fàcil pels companys.
A la segona part s'ha notat el partit del dia anterior i s'ha vist un equip un xic mes cansat, on el Pastrana ha aprofitat per empatar el partit a 3.
Però abans de finalitzar Lluis encara ens havia d'obsequiar amb una Delicatessen de llençament de falta aconseguint el 4 - 3 amb que finalitzaria l'encontre.
Una dada final en 26 partits de Lliga Palou ha fet 6 gols, i en aquest darrers 2 partits n'ha marcat 5.