dimarts, 10 de juny del 2008

TUNEL DE VESTUARIOS A REVEURE I FINS AVIAT

Renuncio a dir adeu al Blog Tunel de Vestuarios, doncs sento com si fos una mica el pare d'aquesta criatura que ara esteu llegint.
El Tunel es una eina que servia per tenir-nos informats a molts de moltes de les coses que passaven en el Club.
Vam començar a enviar les cròniques dels nostres partits, per després, independentment que seguíem enviant-les, crear aquest Blog, dedicat essencialment al nostre equip.
Recordo que fa ja un temps vaig crear un Blog personal, no de futbol especialment, l'adreça del qual li vaig enviar a l'amic Pedro. Això li va deixar el cuc que va fer néixer el Tunel, amb la idea força encertada de fer arribar a tothom des de una visió mes propera a tots nosaltres mateixos, les cròniques de partits i reflexions diverses.
També va ser un vincle força important en els moments de crisi de la WEB oficial de l'Europa, per l'atac hacker.
El que deia, em nego a dir-li adéu, dic un fins aviat, i fer el reconeixement que crec es mereix per la tasca que ha fet durant tot aquest temps i que de ben segur passat l'estiu i amb mes tranquil·litat, els ànims tornaren a estar amb prou forces per endegar una nova temporada.
Mentrestant amic Pedro sempre tens una tribuna des de aquí per poder expresar tot el que et vingui de gust.

A REVEURE I FINS AVIAT !!!

Ja tinc una Itaca personal i es convèncer-te de tornar a obrir el Tunel... (sin mariconadas...)

1 comentaris:

A la/es 11 de juny del 2008, a les 13:00 , Blogger Tunel de vestuarios ha dit...

Hola Vicenç.
Ante todo muchas gracias por tu amistad y cariño. Y no ahora ya que viene desde hace años. Hemos visto de todos los colores y ya parece que nada nos vaya a sorprender pero no es así.
Agradecerte que me pongas de referencia como informacion desinteresada de nuestro entorno y a su vez herramienta de trabajo para otros visitantes, sean o no del club. Mi agradeciemiento tambien para ellos.
Es cierto. Tunel nació despues de un excelente dia en Blanes. Fué muy divertido y allí hablamos del blog que tú hacías y que yo seguía a diario. Fué ese dia el que me explicaste todo lo que había que hacer y así surgió la idea.
El nombre es de un "cachondeo" que siempre he tenido con un gran amigo futbolero que se llama Domingo Pí. Él siempre me dice "tunel de vestuarios" imitando al butanito, desde hace unos 20 años....
Son tres años de "colgar" posts en Tunel y la verdad que solo por tí ya valió la pena, te lo aseguro.
Y como no, acepto encantado tu ofrecimiento para usar tu blog cuando tenga algo que decir. Eres mi principal opción.
No voy a decir que leere tu blog porque es algo que hago cada dia.

Un abrazo.

Pedro.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici