dilluns, 26 de maig del 2008

N'ESTIC FINS AL CAPDAMUNT

Ho sento, no te res a veure amb el que està dedicat aquest Blog, però es des de l'únic lloc on puc alçar la veu contra una injustícia històrica i que ja fa pudor.
Avui en una mateixa edició de la Vanguardia puc llegir dues noticies que m'han tret de polleguera.

PRIMERA:

Zapatero promete solidaridad a comunidades a las que la historia "negó oportunidades"


En un acto en Badajoz, el presidente ha asegurado que las comunidades como Extremadura serán "siempre las primeras en los presupuestos"


SEGONA:

El Grupo Industrial Gallardo compra el Grupo Zeta

El secretario general del PSOE extremeño y ex presidente de la Junta, Juan Carlos Rodríguez Ibarra, anunció hoy que el Grupo Industrial Alfonso Gallardo, con sede en Jerez de los Caballeros (Badajoz), "acaba de comprar" el Grupo Zeta, a lo que apostilló que "éste es el cambio de Extremadura".

"Por cierto, el dueño de la refinería, el dueño de la siderúrgica, acaba de comprar el Grupo Zeta catalán y ha comprado dos siderúrgicas en el País Vasco; éste es el cambio de Extremadura: en los años sesenta y setenta mandamos emigrantes y ahora compramos siderúrgicas y grupos de comunicación", sentenció Ibarra.

Ibarra agregó que lo que le "preocupa" son "aquellos que con dinero están haciendo lo posible para que se cree una imagen adversa" de la región. "Aquellos que lo que quieren es que tengamos aire puro y poesía y que al mismo tiempo seamos capaces de ser los más ricos de España", apostilló el dirigente socialista, quien advirtió: "se está haciendo trampa contra nosotros".


Es a dir que després d'anys i anys expoliant-nos els diners de Catalunya amb l'excusa de l'anomenada Solidaritat, ara els fan servir per comprar les empreses catalanes. I a sobre ens haurem de sentir els insults que venen del país veí.
A mes es vanten de ser els mes rics d'Espanya.
Però no contents amb això el president dels Espanyols, que per desgracia també ens mana a nosaltres els catalans, fa declaracions com que en els pressupostos seran els mes afavorits !!! Però no haviem quedat que eren els mes rics d'Espanya ?
I els qui ens manen aquí que hi diuen? Silenci i mes silenci, uns per que son la filial i els altres per que per no haver de deixar el poder son capaços de empasar-s'ho tot.
RUBIANES QUANTA RAÓ...


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici