diumenge, 28 de setembre del 2008

NO COMMENT

EUROPA D - 5 - ROCAFONDA - 2

Nomes comentaré el s gols, res mes del partit, que cadascú que hagi vist el que s'ha vist faci les seves propies reflexions.

1 - 0 Minut 5, Oriol Cuesta pasa la pilota amb tunel inclós a Oriol Canyada, que fa una magnifica centrada desde l'esquerra per a que en Palou defineixi de forma excelent, driblant a defensa i porter.

1 - 1 Regal nostre al davanter que no perdona

1 - 2 Penal en contra que converteixen

2 - 2 Una altra internada de Oriol Canyada ara acava en centrada per en Oriol Cuesta que fa l'empat.

3 - 2 Palou envia la pilota per en Rafa que desde la dreta fa arribar la pilota al fons de la xarxa amb una molt bona definició.

4 - 2 Oriol Cuesta centra desde l'esquerra una falta que remata de cap Fusté

5 - 2 Ja a la segona part espectacular jugada desde la defensa entre Danilo, Lluís, Burrull, Ivan, i Burrull marca el gol de fantàstica vaselina.

Destacar dues molt bones aturades d'en Buix.

S'han fet 5 gols de 6 ocasions que hem tingut. Ens han fet dos gols de dos ocasions que hem regalat.