dilluns, 8 de desembre del 2008

FRUSTRATS PER UN FRUSTRAT

SISTRELLS 3 - EUROPA D - 2

Sembla el títol d'una pel·licula dolenta d'aquestes que no tenen ni cap ni peus, i una mica si es això el que hem vist al camp del Badalona Sud.

Primer de tot felicitar el Sistrells doncs els deu jugadors de camp han tingut un comportament digne i de lluita encertant tres cops amb la nostre porteria i nosaltres tant sol dos.
Un altre cosa es l'actitud del "clown" que han vestit avui per a fer de proter, i en aquest si que li tinc ganes "esportives", de retrobar-lo a l'Aliga.
Un individuu que deuria haver passat una mala setmana va decidir amargar-nos el dia a nosaltres a l'Europa.
Ja en els primers 5 primers minuts es va veure de quin pal anava treient una tarja groga inexplicable a en Lluís i coaccionant-lo per la resta del partit amb amenaces i xuleries.

Faltes no assenyalades a favor nostre, faltes que si eren xiulades en contre quan eren a l'inrevés, corners que convertia en fores de porteria, fora de jocs que ens marcava i que no ho eren, gols aconseguits pel Sistrells en fora de joc i que pujaven al marcador i un regitzell de targes de tots colors majoritariament mostrades al nostre equip, son les credencials d'aquest mal anomenat jutge.

Que el nostre equip, que no te cap tipus de joc violent acabi el partit amb 9 ja ho diu tot.

No es cap rabieta, si mireu l'historial d'aquest bloc, no veureu que hi hagis queixes contra arbitres mai, però el que he vist avui, aquesta animadversió, xuleries, amenaces que sonen molt antigues del tipus "Tu no sabes quien soy yo...", no recordo haver-ho vist mai. He vist arbitres dolents, però dolents per tots dos, aquest venia a pèr nosaltres.

De tota manera no ha aconseguit fer que els nostres nois abaxeisin el braços i han estat lluitant fins al final amb 9, per aconseguir un millor resultat.

Hem tingut força oportunitats a la primera part d'obrir el marcador, però continuem mancats d'aquella espurna de sort que hagués fet que el partit hagués pogut quedar decidit d'haver entrat les ocasions.
Per contra el Sistrells ha tingut dues ocasions i totes dues les ha materialitzat.

Quan semblava que la primera part finalitzaria amb el 2-0, David ha escurçat diferencies materialitzant el 2-1, despres d'una cantada del "pallasso", perdó porter Sistrellenc.

A la segona quan mes buscàvem la remuntada han vingut les dues expulsions. Però no ha defallit l'equip ha insistit i insistit, fins que en una jugada de fora de joc clarissim no assenyalat per l'innombrable ens han fet el 3-1, era el minut 41, però encara ens havia d'obsequiar amb una pallassada mes el porter contrari, aprofitada molt be per Lluís, fent que s'empasses una vaselina perfecte.

La derrota ens dificulta l'objectiu, però el que s'aconsegueix amb lluita i entrebancs se'n gaudeix mes.
L'avantatge es que nosaltres ara estem frustrats momentàniament per la derrota, el pitjor es que hi ha gent que sempre serà frustrada.