diumenge, 30 de novembre del 2008

URIOPA !!!

EUROPA D 2 – SANT ANDREU 1


Oriol Cuesta i Oriol Canyada avui han desfet la possibilitat que el Sant Andreu celebrés anticipadament la seva Festa Major.


Avui el Sant Andreu no ha fet honor al lloc que ocupa a la classificació i s’ha presentat al camp de l’Aliga demostrant que es un bon equip i que tant sols potser els hi falta una mica d’experiència per estar lluitant als llocs capdavanters.


El partit ha començat tenint la pilota mes temps el Sant Andreu que no pas nosaltres, Ens ha costat prendre’l s’hi, doncs la movien amb criteri i rapidesa.


Tot i això no hem passat per gaires angoixes defensives, primer per la solidesa de la defensa que ha desfet qualsevol dels intents andreuencs d’apropar-se la porteria, segon amb un Buix força atent a les incursions i tirs del contrari i també en tercer lloc per la innocència en el moment de la darrera passada del Sant Andreu.


En arribar a l’equador de la primera part ja ens hem fet amb el domini del partit i hem començat a moure la pilota amb mes fluïdesa i creant diverses ocasions de perill.


Podríem haver arribat ja a la mitja part amb un avantatge força mes clar, però el porter ha fet un partidàs i ens ha aturat moltes de les ocasions en las que hem creat perill, menys una la que ha materialitzat Oriol Cuesta finalitzant una jugada que ha començat ell mateix en el centre del camp, obrint la pilota cap en Burrull a l’esquerra que ha cedit a Uri Pijo que no ha pogut xutar i la pilota li ha arribat a Ivan que tenint tapat l’angle de xut ha obert cap a Oriol Cuesta que arribava ara per la dreta i materialitzava amb tranquil·litat i tranquil·litzava l’equip.



L’equip ja mes confiat ha creat alguna ocasió més però el porter ha continuat aturant el que d’altres vegades finalitzava en gol.


A la segona part ha estat una mica la mateixa tònica, no hem jugat malament, però no hem anat a rematar la victòria amb la contundència que estàvem acostumats.


Poc a poc, però, l’equip ha anat reculant donant per bo el resultat d’1 – 0, potser per por de deixar escapar la victòria i d’altra banda per la baixa forma d’algun jugador que necessitem que estigui fresc i amb idees, i que es bàsic en el nostre joc.


Gràcies a atot això el Sant Andreu ha anat creient i creixent amb l’ànim d’empatar el partit.

La defensa continuava segura i Buix amb una aturada estratosférica en un 1 contra 1 ho impedien, menys en una on han aconseguit l’empat.


El positiu d’aquest partit ha estat, que no ens enfonsat i tot i el poc temps que quedava, hem anat a buscar el gol redemptor.



I aquest ha arribat a la sortida d’n llançament d’Alberto des de la defensa d’un fora de joc del Sant Andreu i que Fusté ha tocat de cap arribant-li a Uri Pijo que ja a dins de l’àrea i no en fora de joc, com reclamava el públic , creuava la pilota fora de l’abast del porter.


Un 2 – 1 que crec fa justicia en el marcador, doncs tot i no haver estat el millor partit nostre, si que s’ha vist que erem millor equip.


Els equips destinats a ser Campions ja ho fan aquestes coses, partits no jugats be, també els acaben guanyant i s’aprèn a patir.


Avui també ha reaparegut en Rafa després de varies setmanes lesionat. Una nota positiva, que tot i no tenir els fons suficient per aguantar tot un partit, per la falta evident d’entrenament, ens farà un equip més fort i donarà al cos tècnic una ventall mes ampli de possibilitats tàctiques.


També aquesta setmana s’ha unit a la llista de lesionats en Sergio (Pingo) i desitgem que retorni el mes aviat possible, així com en Miki amb ciàtica i Palou amb la clavícula trencada.


Anem superant obstacles tot i els entrebancs que van sorgint i esperem estar al mes alt nivell quan l’equip ho necessiti que es ben aviat ja, com per exemple la setmana vinent contra el Sistrells al seu camp. Un pas mes d’un llarg viatge a Itaca.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici