dilluns, 17 de novembre del 2008

UN MONSTRE DE DOS CAPS !!!

EUROPA D - 9 COLLBLANC TORRASSA - 0






Van Helsing i l’home llop

Dr. Jekyll y Mr. Hyde

Two Faces de Batman

Norman Bates de Psicosis

L’Europa D d’aquest diumenge

Son clars exemples dels problemes de doble personalitat.

Al finalitzar la primera part jo estava al la vora del col·lapse psíquic.

Em preguntava quin era l’equip que estava al camp jugant (?) contra una altre grup de nois voluntariosos, però amb molt poca qualitat futbolística.

I la veritat es que no em donava la impressió de relaxació ni de massa confiança pel rival, nomes que ningú no estava encertat, no sortia res. Un equip totalment desconegut, Tot i això en la única ocasió que es va trenar una jugada digne del equip es va aconseguir l’ 1 – 0 mitjançant Burrull de cap a una centrada d’Oriol Cuesta.

Massa conducció de pilota i constants entrebancs a l’hora de controlar la passada i fer-la en condicions, passades a dos metres que no arribaven al seu destí i una falta de posicionament correcte en el camp, donava com a fruit una primera part de les mes desastroses que recordo.

A la segona part, però la cosa es va arregla i ja es va donar símptomes de recuperació del bon joc, també coincidint amb la fi de la condició física del Collblanc Torrassa, que hi va posar molta il·lusió, empenta i pressió en la primera part.

A partir de llavors l’equip va començar a circular el joc amb mes fluïdesa i van anar caient els gols.

Al minut 5’ Lluís de tir des de la frontal de l’àrea. 2 - 0

Al 15 Lluís de falta 3 - 0


Al 16 Alberto feia el 4-0 des de el corner amb la col·laboració inestimable del porter.



Al 18 Ivan finalitzava una bona jugada de combinació de l’equip 5 – 0


Al 31’ Oriol Cuesta de cap a centrada de Burrull que li tornava l’assistència de la primera part feia el 6 –

0

Al 39’ Carlos s’estrenava com a golejador en Lliga. Amb el 7 – 0

Al 40’ Oriol Cuesta feia el seu segon a passada en profunditat d’Alberto.8 - 0

Al 41’ Alberto tancava de remat de cap en planxa a centrada altre cop d’Oriol el 9 – 0.

En la situació actual de baixes de l’equip necessitem al 150% la resta de jugadors per a tirar això endavant. Cal un màxim e concentració i dedicació per a mantenir un alt nivell competitiu.

Esperem amb ànsia el retorn de Palou, Rafa, Hugo lesionats, Uri Pijo malalt i Aitor.

Esperem que en poques dates pugem estar al mes alt nivell i segur que si ho aconseguim ens col·locarem en una posició privilegiada a la classificació.

Cal fer esment de l’equip rival. Un equip que esta rebent golejades i que està a la zona mes baixa de la taula. Cal rendir-li tribut per les ganes i el seu bon comportament en el camp. Ni una sola entrada fora de temps ni cap “marrulleria” que embrutes el partit.

Que un equip estigui tenint els mals resultats en el marcador que estan patint, i no abaixi els braços i continuïn lluitant i treballant per a practicar aquest esport te molt i molt mèrit. Es molt fàcil quan les coses van be, i cal prendre exemple d’aquests nois. La meva admiració per equips com el Collblanc Torrassa. Per desgracia cada cop menys freqüents.

Ells teven la seva Itaca particular en tant sols disputar aquesta Lliga, la nostre Itaca encara es lluny i a part de la disputa de la Lliga esperme guanyar-la.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici