dilluns, 6 d’octubre del 2008

MAMMA MIA !!!

Vilanova del Vallés 0 - Europa D – 5

No hi és tot l'equip, però aquest son els nois que van afrontar el darrer partit de preparació cara a la Lliga que comença la propera setmana

Als acords de la banda sonora de la película Mamma Mia (l’encarregat del camp segurament havia comprat el CD aquesta setmana i l’havia d’amortitzar), els nois del Juvenil D han fet una maneta a Vilanova del Vallés.

Abans del partit m'agrada la imatge de concentració que fa l'equip

Ahir vaig empalmar, en el mes bon sentit de la paraula, dos bons partits de futbol, d’aquells que et quedes a la nit rememorant jugades que has vist des de les 18’00 fins les 24’00 tot d’una tirada.

Fins i tot vaig tenir confusions per les semblances de gols i bon joc que vaig veure. (menys amb l’himne del Barça que en lloc de “Tot el camp, es un clam, jo anava cantant el Mamma Mia...).

Minut 2 del partit Oriol Cuesta, o era Xavi Hernández, treu un còrner i Màrquez, perdó, Fusté marca el primer gol de remat de cap.

Fins al final de la primera part vam tenir força ocasions de augmentar el marcador amb un Ivan que es va moure molt be entre la defensa, però l’ànsia d’aconseguir el gol el va trair i no va poder ser.

Burrull estava a punt fer un magnífic gol però la pilota s’estavellava al pal.

Oriol Cuesta avisava amb el tir d’una falta que el porter va treure a darrera hora i que anava a l’escaire.

Minut 45 Oriol Cuesta treu una falta llunyana i la pilota tot i que sembla que el porter podria haver fet mes fa una “folha seca” i cau aconseguint el segon, 0-2 al descans. (Messi aconsegueix el gol de falta)

En aquesta primera part vam patir una forta pressió de l'equip local que no els hi va donar massa fruits, malgrat que vam tenir alguna que altra badada, que vam saber solucionar i que ells no van saber aprofitar i fins que se'ls hi van fondre els ploms i van caure esgotats, ja abans de finalitzar el primer temps.

Al començament de la segona part clarissim penal sobre Rafa que llença ell mateix i fa el 0-3, (gol d’Eto’o de penal).

Posteriorment anul·laven un gol de oriol Cuesta per falta prèvia de Palou.

Palou podria haver fet ell el 0-4, però li en lloc d’això li deixa la pilota per en Puig que desprès d’un primer intent acaba fent arribar la pilota a la xarxa per fer el 0-4. (xut d’Iniesta al pal i gol de Gudjhonsen)

Palou llençava una falta a la creueta.

I per tancar el partit, bona jugada incisiva de Rafa per la dreta i arriba la pilota a Puig que li torna l’assistència anterior a Palou que fa el 0-5. (Aquest m’ha recordat el gol de Donetz al darrer minut del Barça amb la cesio de Xavi a Messi),

I com no, la perdua dels nervis per part d’alguns jugadors de l’altre equip davant la impoténcia de la superioritat del nostre joc, una cosa que ja hem vist d’altres vegades en aquesta pretemporada.

Una diferencia, i es que nosaltres vam acabar sense que ens fessin cap gol.

Amb perdonareu aquestes llicencies comparatives amb el Barça, però una tarda de dissabte com la d’ahir fan que estimis més cada cop aquest esport.

La base i filosofia de joc d’aquest equip esta assentada, caldrà mantenir-la i mantenir també les ganes que aquests nois estan demostrant i que ens farà arribar on tots junts volem.