TORNA L'ACTITUD, TORNES LES VICTORIES, TORNA L'EUROPA

ESCOLAPIS SARRIA - 1 - EUROPA D- 4

No tant sols tenim un camp quatre cops mes gran, sino que tenim quatre cops mes educació, quatre cops mes millors jugadors i quatre cops mes millor equip.

Sincerament no m'esperava un equip tant barroer i amb tant poc saber estar en un camp de futbol, i amb un molt mal perdre que no diu gaire a favor d'ells. M'ha decebut aquest equip d'Escolapis.

Però tampoc es pot esperar massa d'una escola on hi dedica mes espai per a tenir fins a 7 pistes da basquet en lloc de condicionar decentment l'espai per a un terreny de futbol. Un camp horrible, on no es pot jugar a futbol i tant sols un equip ho intentat avui i fins hi tot ho ha aconseguit. Possiblement en el moment de fer el disseny d'aquest camp de futbol varen confondre la reglamentació de mides mínimes per les de futbol sala.

Una falta llançada des de gairebé mig camp, era ocasió de gol

Un partit de força treball i que avui si els nois si han ficat de valent del primer al darrer minut.
Des de el primer minut l'únic que ha intentat desenvolupar joc han estat els nostres, Força concentrats, cosa necessària en aquest camp, on una badada pot fer crear una ocasió de gol en un moment.
La primera part ha costat mes perquè la condició física del rival encara estava sencera.
S'han buscat espais on no era pràcticament possible trobar-los.

Fins el minut 36' on Uri Canyada ha donat la pilota a en Lluís que aquest cop a més de buscar l'espai l'ha trobat en una pilota aprofundida cap a Oriol Cuesta, que entrant des de la dreta ha aguantat la sortida del porter i defensa i ha els ha superat aconseguint el primer gol, amb el que s'arribaria al descans.
Al inici de la segona l'Escolapis ha intentat reaccionar, però el nostre equip amb força encert ha defensat correctament i no ha passat angoixes.

Al minut 13 de la segona meitat Aldo ha portat un contraatac i ha cedit cap a Oriol Cuesta que s'endinsat a l'àrea i ha superat per segon cop a defensa i porter. 0-2.
I dos minuts després al 15 Uri Pijo xuta des de el vèrtex esquerra de l'àrea clavant un golas a la creueta fent el 0-3, un senyor gol.

i aquí ja fruit de l'impotència l'Escolapis ha començat a perdre els papers i l'educació.
Un Miki que ha sabut reconvertir una jugada que podia haver estat una tarja groga per ell, en una expulsió pel jugador contrari i un equip centrat no responent a les provocacions del Escolanets que com be em deien al final del partit, son xavals que contra Siguerlins, Carmels o Iberianes potser haur
ien de sortir amb bolquers, però que contra nosaltres s'han crescut amb mals modes.
Ja a les acaballes una falta centrada per l'Escolapis ha acabat amb el mal anomenat "gol de l'honor", perquè d'honor, si es veuen des de fora del camp els hi ha quedat ben poc.
Per honor el nostre que ja sense temps ens ha quedat empenta per fer 1-4 definitiu tancat per Aldo. Un gol que s'ha merescut pel bon partit que ha fet.

Bon partit d'en Buix, doncs es molt difícil aquest camp per un porter que qualsevol jugada pot ser ocasió de gol, concentrat i amb bones sortides que ha avortat qualsevol intent de pilota llarga del contrari.

La defensa també molt be tancant les bandes per en Miki i Tadin i el centre per en Fusté i Alberto i David quan ha entrat després.
Treball incansable d'Hugo tallant totes les pilotes que li passaven pel seu voltant i fent que en Lluís pogués jugar mes còmode en la creació. La lluita de Carlos també s'ha notat els minuts que ha estat en el terreny de joc.

Puig avui de mitja punta ho tingut mes difícil pels poc espais que hi havien però se n'ha sortit força bé, recolzant-se en els extrems o amb els que venien per darrere, ha estat a punt d'aconseguir un gol. Aldo a la segona ha fet un partit molt complert de lluita i enteniment amb els del davant.

Ocasió de Hat Trick per a Oriol Cuesta

Per les bandes avui han fet força mal els dos Uris, Uri Pijo per l'esquerra i Oriol Cuesta per la dreta, ells dos han matat el partit amb els tres primers gols. Burrul va trobant-se cada cop millor i va intentant i sortint-li mes coses.

A la punta a la primera part Aitor, el nostre internacional, ha debutat amb nosaltres, però no ha tingut sort cara al gol i Ivan a la segona ha lluitat molt be totes les pilotes que li arribaven, però tenint mala sort amb els fores de joc, on alguns si ho eren, però no pas tots els que li han assenyalat.

Anem amunt amb joc i confiança, que una cosa es tenir confiança i un altre molt diferent es anar confiats.
Cal estar desperts i començar a donar algun cop a la Lliga com serà el de la setmana vinent contra l'actual lider, el Singuerlin i demostrar que Nosaltres som l'equip a batre en aquest campionat.
Nomes hi ha un bitllet per Itaca. Cal comprar-lo quan mes aviat millor.