dilluns, 20 d’octubre del 2008

SUPERIORS, MOLT SUPERIORS

SANT FELIU DE CODINES 2 - EUROPA D 4 ( Amistós)

Aprofitant l’aturada a la Lliga per la nostre jornada de descans, hem anat fins Sant Feliu de Codines a disputar un amistós amb l’equip local.

Abans a Castellterçol vam dinar i força pares, cos tècnic i jugadors.

I després el partit començava a les 17’00 hores. En aquesta primera part el que ha quedat demostrat es que qui fa la digestió mes depresa es en Rafa, que es qui va estar mes entonat i qui aconseguia superar una i altra vegada al seu defensor.

Es va avançar el Sant Feliu de Codines al minut 3.

Fusté al minut 15, rematava de cap una falta llençada per Oriol Cuesta, sembla que aquesta parella tinguin assajat ja el posicionament de centrada i rematada, doncs no es el primer i esperem no serà l’últim gol que fabriquen aquesta societat.

6 minuts després en Rafa, que ja havia trobat l’escletxa a la defensa del Sant Feliu, era objecte d’un clar penal que ell mateix convertia en el 1-2.

Tot i anar guanyant estava clar que faltava el toc màgic competitiu i havíem remuntat jugant al 50%.

Abans de finalitzar la primera part ens empataven a 2 de llançament de penal.

Es curiós la quantitat de penals que ens han xiulat tant en contra com a favor en aquest començament de temporada.

Segona part i la digestió sembla que ja ha fet baixar l’àpat.

Al minut 4 de la represa combinació Oriol Cuesta, centrada d’en Pingu, Oriol Canyada posa la pilota al centre de l’àrea per a que Ivan marqui el 2-3.

El 2-4 repetiria Fusté al rematar un refús curt de la defensa Santfeliuenca.

En aquesta segona part ja l’equip era mes el que coneixem, on el moviment de pilota ha fet que al final el contrari desaparegués del terreny de joc. Hem tingut constants arribades on podríem haver fet força mes gols.

La defensa ni per les bandes ni pel centre no ha deixat crear cap ocasió de gol. Molt correctes en Miki, Alberto, Tadin i Pingu al començament, així com Fuste despres a la segona. Tots dos laterals tapant els intents d’incursió contraris i desdoblant-se en atac amb encert. I Pingu i Alberto sempre començant la jugada i no rifant la pilota.

Un Pingu cada cop també mes atrevit de cara a la porteria contraria.

Els gols han arribat en dues ocasions puntuals per el que comentava al principi, la falta de tensió de la competició ha provocat que els hi facilitéssim les dues úniques ocasions que han tingut, doncs en llançaments de faltes en Buix les ha solucionat correctament.

Al mig camp el debut en partit d’Hugo on poc a poc anirà trobant el ritme necessari.

Fusté amb el seu primer doblet de la temporada i Carlos cobrint força espai del terreny de joc.

Un Oriol Cuesta mes inspirat a la segona part on s’ha mogut amb força mes encert i subministrant amb mes fluïdesa que a la primera part pilotes a la davantera que han provocat força ocasions de gol.

Un Rafa a l’inreves ha brillat mes a la primera que a la segona i un Danilo que se li fa el camp curt i on ha d’aprendre a dosificar les jugades i quan fer-les. Un Oriol canyada com sempre, torero, on sempre et dona una profunditat de joc per l’esquerra i optant per l’opció mes encertada i un Ivan incisiu i rematador.

Un apunt especial per en Buix per donar-li ànims al encaixar dos gols per mala sort. I per en Guillem que ha jugat uns minuts amb força encert.

Ara cal reprendre el ritme de competició per la setmana vinent que ens visita el Carmel i on hem de tornar a estar al màxim nivell de joc.

Sembla que Bosco i Sistrells han començat forts la Lliga i els hi haurem de posar el llistó molt alt per a que els hi sigui complicat d’aguantar el ritme que volem imposar.

Així doncs ja fins al final de la primera volta son 12 jornades on el repte es guanyar-ho tot, per així situar-nos al lloc on ens correspon.