diumenge, 23 de novembre del 2008

PERQUE NO UNA TERCERA?

CATALONIA 0 – EUROPA D 12

Partit resolt amb facilitat, però també amb qualitat.

Ha estat com si d'un partit dels que antigament retransmetia Canal+ en codificat a traves del reixat existent i de la poca i nefasta il·luminació

Molt diferent a la passada setmana on es va fer una primera part dolenta, l’equip ha sortit a per la victòria contundent des d'el primer minut.

El camp complicat per les dimensions no ha estat cap entrebanc per a jugar molt i molt be.

Gols de molta qualitat i de combinacions força maques i efectives, que han desarbolat totalment al feble Catalonia.

En defensa no s’ha concedit cap opció al contrari i s’ha tret la pilota jugant com el equips grans.

Avui les passades eren amb la força correcte i arribaven al company amb avantatge.

Al mig camp la lluita ha estat molt desigual doncs la qualitat molt superior dels nostres ha fet que tinguéssim la pilota en el nostre poder la majoria del temps.

I al davant una gran efectivitat cara a gol, marcant un gran percentatge de les ocasions que generem.

12 gols que hem fet així.

3’ 0 – 1 Pilota llarga d’en Fusté que Aitor pica per sobre del porter

17’ 0 – 2 Fusté s’endú amb potencia una pilota des de la defensa i en arribar a la frontal de l’àrea arriba a Aitor que marca el segón.

19’ 0 – 3 Oriol Cuesta finalitza de cap una pilota que refusava la defensa.

21’ 0 – 4 Jugada trenada de l’equip des de la defensa Alberto, Tadín Oriol Cuesta i el mateix Uri Pijo que canvia el joc a la dreta que li tornar a arribar a ell mateix el refus de la defensa i xuta un tir molt fort que entra con un obús a la porteria

35’ 0 – 5 Uri Pijo, acaba un altre jugada de combinació de l’equip de dreta a esquerra.

A la segona part

12’ 0 – 6 Una internada d’Ivan acaba en penal que marca Oriol Cuesta (p)

15’ 0 – 7 Ivan remata a la xarxa una pilota creuada de dreta a esquera.

19’ 0 – 8 Una pilota dividida a l’àrea la culmina Puig.

25’ 0 – 9 Alberto de cap en planxa.

30’ 0 – 10 Ivan escapant-se per velocitat

34’ 0 – 11 Xut de Lluís

39’ 0 – 12 Fusté, des de mig camp amb el porter avançat.

Vull felicitar l’equip per la concentració fins al darrer minut del partit i la seriositat demostrada. No s’ha volgut humiliar al contrari i el fet de pressionar fins al darrer moment crec que es una forma de respectar mes que mai al contrari.

Però també vull fer una queixa. No es just ni per uns ni per altres, el fet de que en una mateixa lliga hi hagin equips de nivell tant dispar.

Pels equips de dalt, fa que es trenqui el ritme de competició i d’exigència, i als equips de nivell mes baix, fa que pateixin en lloc de gaudir dels partits de futbol.

Per això pregunto en el titular...PER QUE NO UNA TERCERA DIVISIÓ?

Es fàcil, tant sols que hi hagin menys grups de Segona, i que a més pugin dos equips a primera per grup en lloc de tant sols un.

Els equip d’un nivell menys competitiu podrien tenir partits mes igualats i la competició tant de Segona com de Tercera seria mes equilibrada i constant.