diumenge, 18 de gener del 2009

LLUM ENTRE TENEBRES

TRINIDAD - 2 EUROPA D - 3

Que s'hagi de jugar en camps com el d'avui ja te delicte, però si a més afegim la pésima il·luminació existent al camp de la Trinitat, ja es el súmmum.

No fa massa demanava que l'equip obtingués una victória de les que se'n diu de prestigi. Be, doncs jo crec que avui s'ha aconseguit en un camp incomode per tot, pel rival, pel terreny i com deia per la il·luminació.

Començava el partit de la millor forma possible, al primer minut Uri (Pijo) enviava una pilota cap Oriol cuesta, que entrant pel centre controlava la pilota i la creuava amb l'exterior del peu al fons de la xarxa, 1-0.

aquest gol que havia de donar-nos tranquil·litat per afrontar el partit ha estat fins i tot contraproduent, perquè ha fet que potser penséssim que seria massa fàcil. I el que no havia de passar ha passat en forma de relaxació. Aquesta relaxació era evident en forma de controls senzills de la pilota errats incomprensiblement, no podent ser excusa l'estat del terreny de joc, dons un jugador de futbol s'ha de saber aclimatar ràpidament al bot i circulació de la pilota. Pots errar el primer i segon control o passades, però a la tercera ja has de estar situat correctament i saber com posar el peu per a que no hagin mes errades.

La Trinidad, mes acostumada, evidentment al camp, ha començat a creure-s'ho i ha començat a llençar pilotes llargues que aconseguien desbordar a la nostre defensa, on Alberto tot i estar molt atent a la majoria de les accions, no ha pogut ell sol tapar tots els forats que ens crea
ven, sempre de la mateixa manera, pilota llarga.

I al minut 11' ens empataven.

Al minut 18' de forma desesperada al tornar a ser desbordat en el mateix tipus de jugada Carlos feia falta a la frontal de l'àrea. Com a apunt fer contar que han llençat quan s'estava situant la barrera i l'àrbitre no li ha ensenyat la tarja groga al jugador de la Trinidad, era la segona i hagues hagut d'ésser expulsat. Doncs aquest mateix jugador ha tornat a llençar la falta que Buix ha refusat i altre cop el fet de no estar prou atents per acabar d'allunyar el perill, hem estat passius i se'ns ha avançar un jugador contrari i feia el 2-1, amb que finalitzava la primera part.

L'ensurt el donava en Fusté amb un cop de cap amb un contrari que li ha obert la ceia.

Tot i la relaxació evident, era un resultat injust, doncs hem gaudit de diferents ocasions per a fer algun altre gol.

A la represa cal destacar l'encert dels reajustaments a l'alineació, que han donat fruit ben aviat.

Fusté com un "jabato" tornava a entrar al camp, ara com a central, Uri (Pijo) se sacrificava fent de lateral, i entraven també Burrull i Palou.

Era Palou que al minut 5' entrava per la dreta i centrava, entrant Puig al primer pal i Oriol C. pel segon, per a que en l'intent de aturada del porter se li escapes la pilota i Puig poses la punta pel peu per a empatar el partit.

I al minut 9', fèiem el 2-3, gol que ha estat un reflex del que ha estat el partit per part de l'equip en aquesta segona part. Oriol Cuesta lluita una pilota que semblava perduda en l'atac, aconseguint finalment arrebasar-li la pilota al defensa i cedeix enrera a Palou que d'un bon xut marcava el que seria el gol que ens donava la victòria.

Però encara havien de passar força mes coses, expulsions pel Trinidad 2 de camp i una de banqueta, que veient com se li escapava el partit era producte de la desesperació.

Els nostres contraatacs eren molt bons i ben portats, però mal definits, perquè si les ocasions que hem gaudit a la segona les traduïm en gol no hauríem d'haver patit fins a la fi del matx.

Cal destacar l'esperit de lluita d'alguns jugadors que no aconseguixen arrossegar a la resta de companys, fins que el Mister fa quatre crits. Hauria de sortir dels mateixos jugadors i no esperar que els partits els resolguin els altres.

Admirable la reacció del segon temps, però m'agradaria no haver de destacar reaccions i si destacar un partit complert des de el minut 1 fins al 90.

Si mantenim el ritme alt dels partits el contrari acaba claudicant, perquè físicament no estan com nosaltres. si voleu relaxar-vos feu-ho quan anem 4-0 i no amb un 1-0, se'ns compliquen els partits perquè nosaltres volem.

Matxuquem ja des de un inici, i es mes no us ho passeu millor en una segona part com la d'avui anant-hi a totes que no pas anar sestejant pel camp?

Dormint no arribarem a Itaca, cal estar desperts i molt "Al LORO !!!"

En conec un que des que va dir això el seu equip nomes ha fet que guanyar, així que repeteixo