diumenge, 25 de gener del 2009

NO TANT FACIL COM SEMBLA

Europa D - 6 Salesians Bosco Horta - 1

No ha estat el partit pas tant comode com sembla pel resultat. Tot i que crec que al final el marcador reflecteix realment la diferencia entre un i l'altre equip.
Una primera part que, segons el que crec, s'ha jugat bastant be, movent la pilota amb criteri i tenint bones arribades a l'àrea.
El bosco ha plantjat una tactica numatina, i faig referencia al Numanciaperque fe
ia una disposició de un 4-1-4-1 com el Numancia va fer el dia anterior contra el Barça, que se'ns atravesava de 3/4 de camp en endavant.
Per això, potser, no hem estat prou efectius de cara a porta. En els moments de
la darrera passada o del xut a porta, estàvem com agarrotats i els nois no acabaven de finalitzar les jugades prou be. De vegades ens adornavem massa en lloc de ser mes efectius i jugar mes facil.
Els primers, però que tenien una bona arribada era el Bosco al m
inut 4' on el davanter ha superat la nostre defensa, però Guillem parava el possible primer gol.
Al minut 9' era ara Palou qui responia amb una pilota al pal. D'aquí en endavant hem arribat a porta en diferents ocasions, però al 35, marcaven el 0-1, d'un xutàs llunyà, que de no haver tingut el sol de cara de ben segur en Guillem podria haver tret la pilota.

Tocats per aquest gol en contra? Podríem haver quedat descol·locats, però un minut després tornàvem a deixar les coses on eren amb l'empat aconseguit per en Rafa.

I 5' minuts després Tadín d'un xut-centrada feia el 2-1 amb que s'acabava la primera part.Gol psicologic, doncs erem a punt d'acabar la primera part.

Amb el descans podiem replantejar amb mes tranquilitat la represa, però l'autoexpulsió d'Alberto per doble groga en la mateixa jugada, per protestar i desconsediració cap a l'àrbitre, podria haver c
omplicat el partit.

El Bosco s'ha envalentonat pel fet de jugar contra 10, però la defensa molt ben posada anava desfent les temptatives salesianes.

HH. deia que es jugava millor amb 10 que amb 11, i nosaltres avui quasi be ho certifiquem, tot i que jo personalment prefereixo jugar amb 11, però a l minut 8 a la sortida de corner Rafa rematava el 3-1 i donava un avantatge tranquilitzador.

El Bosco, ja amb mes empenta que criteri, ha volgut però no ha pogut i al 31' Palou esmenava l'errada en el llançament de penalty d'uns minuts abans i rematava un refus d'el porter a xut d'Oriol Cuesta i feia el 4-1.

Al 51' Ivan creuava la pilota al porter que sortia a la desesperada i el 5-1 pujava al marcador.

I el 6-1 el feia Oriol Cuesta al 44' també en arribada en pilota llarga.

Aquest darrers gols han estat en llençamnets des de la mitja aprofitant els espais generats per la defensa contraria. Cosa facilitada per l'expulsió d'un jugador Salesià per una patada molt lletja per darrera. La expulsió i el cansament han facilitat la golejada.

Hem jugat amb paicencia i hem acabat fent el nostre joc i aconseguint la victòria, treballada i molt pels nostres.

Per a nosaltres ha finalitzat la primera volta i
estem força ben situats per fer l'asalt al liderat.

Aquestes setmanes properes son vitals en el desenllaç de la Lliga.

La setmana que ve descansem Nosaltres i Carmelo i el singuerlin juga el seu darrer partit de la primera volta contra un Pujades crescut per la seva victòria al camp del Sistrells.

Per començar la segona volta al nostre partit contra el Martinenc a casa seva, l'acompanyarà un Carmelo - Singuerlin, un dels partits claus.
La seguent setmana, que tornem a descansar, un Escolapis - Carmelo i un Singuerlin - Lloreda on no hi ha marge per la sorpresa.
I la seguent una de les jornades mes emocionants de la Lliga. Carmelo - Europa i Escolapis - Singuerlin.