dimarts, 3 de febrer del 2009

101 DALMATES ???, NO 101 GOLS A LA TEMPORADA




SANTA COLOMA DE CERVELLO 0 - EUROPA 3

No hi ha imatges del partit per la climatologia adversa que vam patir dissabte.
Un amistòs per l'aturada de la Lliga per nosaltres.
Vam jugar un partit a Santa Coloma de Cervelló antipàtic per la pluja constant durant tot el matx.
Però es va jugar prou be en el conjunt de tot el temps, però cal puntualitzar diversos aspectes del matx.
Aquests partit serveixen, encara que no ho sembli, per a afinar l'equip i posar-lo a punt per a la difícil epoca que se'n s apropa, amb partits decisius i per a mantenir la forma i la tensió de joc de la plantilla. Per tant es improtant que ningú no se'ls perdi per motius injustificats. Una felicitació per tots els que així us ho heu pres i una "colleja" carinyosa pels qui no ho han fet sense justificació.

Coses a tenir en compte.
La primera part ens va costar molt fer el joc que ens caracteritza, de toc de pilota i joc pacient esperant el moment oportú per llençar els estilets cap a la porteria contraria.
El nostre mig camp va fer molta feina a l'hora de defensar, però a l'hora d'atacar nomes veia les pilotes per sobre, es a dir, vam abusar del joc llarg i aeri. L'estat del terreny de joc no ho afavoria doncs al estar moll, la pilota es disparava en el moment de tocar terra.
Va debutar Duran amb moltes ganes i molta mobilitat, potser massa, per l'ànsia d'agradar en el seu primer partit, però va demostrar bones maneres.
La defensa be en el moment de defensar, però com ja he dit abans a l'hora de construir massa joc directe. I la davantera patint les pilotes llargues difícils de controlar.
A la segona ja es va començar a tocar mes la pilota i fer combinacions força atractives. Ara si vam saber treure profit de la rapidesa del terreny de joc, doncs els ritme que vam imprimir va ser frenètic pels contraris i es van alternar les combinacions i les pilotes llargues, fent desesperar al equip colomenc.
El gol 99 de la temporada el va aconseguir Burrul d'un bon remat de cap a una centrada d'Oriol d'una falta lateral.
El gol 100 va ser d'en Rafa acabant una jugada d'equip molt maca on va semblar un rondo gegant i fent arribar-li la pilota per l'extrem i rematant creuat.
I el 101 la va rematar Oriol Cuesta recollint una pilota refusada del porter d'un xut fortissim i ja mereixedor de gol d'en Puig.
En definitiva bona experiència la gaudida el dissabte amb un camp que tot i l'aigua caiguda no va fer cap basalt i on es va poder jugar un bon matx.
Destacar també la bona forma física demostrada per l'equip aguantant fins al final del partit un ritme que venç als contraris.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici