dimecres, 30 de gener del 2008

ARTICLE D'OPINIO

JERARQUIES i AVORRIMENTS VARIS

Em sembla una mica desmesurat el haver creat una polèmica com la generada d’un fet com es que hagi llençat una falta algú que no era l’habitual.

Cal analitzar el moment del partit en que això va succeir. Minut pràcticament 90, resultat al marcador 8-1. falta generada a causa d’una internada cap a porteria on marxava sol el jugador i l’agafen de la camiseta, impedint el mes que possible gol.

Algú que hagi seguit l’equip durant la temporada, no pot dir que no hi ha una jerarquia en el moment de executar una falta, doncs depenent de qui estigui sobre el terreny de joc en aquell moment, sempre han estat els mateixos al moment de llençar-les.

Tornant a la situació per la que s’ha generat tot això. Cal veure-ho des de la part que honora als nois i es que qui tenia els galons per fer efectiu el llançament de la falta li cedeix al jugador a qui li han fet, mesurant el moment del partit i si podia ésser decisiu cara al marcador.

Evidentment la falta no va acabar en gol sinó no estaríem parlant de tota aquesta polèmica. El jugador la va tirar molt fort i rasa creient que la tanca saltaria i passaria la pilota per sota. No va ser així i punt.

També veig injust dir tot això a rel d'una falta que no ha acabat en gol per un no habitual al llançament, o es que els mes destres llençant faltes tenen un 100% d'efectivitat? Quantes faltes necessita Ronaldinho (fins i tot el que era abans) per que n'entri una?

No acabo de veure quina es la intenció de tot això, però el que estic segur que no succeirà es que a causa dels dubtes que tingui ningú, farà que els nois perdin la confiança en si mateixos que tenen fins ara.

Jo crec en ells i ho estan demostrant i des de aquí sempre els hi donaré el meu recolzament, que no treu de que hi hagi algun dia que puguin tenir dolent i se’ls hi pugui comentar en el que s’ha errat.

Es evident que hi ha jugadors mes dotats per aquests moments del partit, però s’ha plantejat la situació, com si els altres jugador fossin coixos, i res mes lluny de la realitat. Si aquest equip alguna cosa té, es qualitat tècnica de tots el jugadors. Jo es que crec que no saben jugar malament, fins i tot en un partit dolent sempre els hi veuràs detalls de qualitat.

Respecte a l’avorriment en un partit que es veuen 9 gols tampoc l’entenc.

Es diferent un partit poc tens a un partit avorrit.

Venim d’un partit on l’adrenalina del jugador era al màxim (M9M) i arribem a un partit on no es va haver de fer un esforç desmesurat per superar l’adversari.

Gràcies a això tots el jugadors van gaudir de força minuts de joc i fins i tot diria que es una falta de respecte pels jugadors que van disputar el partit, que ells si que hi van donar tot i van voler passar-ho be, dir que t’has avorrit veient-los.

Si serveix per alguna cosa dir-vos a vosaltres jugadors que jo si que m’ho vaig passar força be. Com ja fa força setmanes i com espero que ens ho feu passar les setmanes vinents.

Arriben moments molt i molt importants, desprès del partit del proper diumenge i que evidentment cal guanyar, comença la segona volta al camp de la Vila Olímpica que no ha perdut cap partit a casa i que nosaltres els hi hem de fer estrenar la casella de partits perduts a casa. I desprès Cinc Copes, Jupiter i Santa Eulàlia. Cal que tingueu clar el gran cop a la Lliga que donaríem si aconseguim un ple de punts. I quin coixí d'avantatge que gaudiríem per la segona volta.

Anem per feina doncs, i no ens embranquem en polèmiques que no ens duen en lloc i que poden donar una imatge incerta de que hi ha algun problema a l’equip quan no n’hi ha cap.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici