diumenge, 17 de febrer del 2008

Bé està, el que bé acaba.

F.P. Europa 3 – Cinc Copes 1

A veure, quan acaba un partit com el d'avui i el guanyes, la victòria sembla que s'assaboreixi mes, però que voleu que us digui si la setmana vinent al camp del Jupiter, a la mitja part podem anar 0-3 a favor us ho agrairíem molt.

Avui partit contra el quart classificat per la cua, semblava que podia ser un dia mes tranquil que la setmana passada i res mes lluny del que ha passat a l'Aliga.

Un excés de confiança ha fet que tinguéssim un ensurt a la primera part del partit. Ens ha costat molt entrar en la dinàmica que ha fet que estiguem on som. Oportunitats no transformades i poca claredat a l'hora de construir ha donat com a resultat el primer partit on marxàvem al descans sense haver marcat cap gol en tota la temporada. Això afegit a que el Cinc Copes ha transformat una de les 3 ocasions de les que ha disposat ha fet que a la mitja part anéssim en desavantatge 0-1, per disgust nostre i alegria no tan sols del Cinc copes, sinó dels integrants d'altres equips que ens venen seguint per veure si punxàvem.

El contrari i els seus seguidors i jugadors d'altres equips, de ben segur que no esperaven trobar-se en la situació de la primera meitat del partit, ni nosaltres esclar, i no es que estiguéssim jugant malament, però es palpava poca tensió fins a la mitja part.

Al començament de la segona part l'equip surt amb una variació tàctica de les que gràcies a la polivalència dels jugadors que tenim es pot fer.

Qualsevol equip que va perdent no hagués fet el que ha fet el Mister. S'ha renunciat a la figura del davanter centre perdent per 0-1, entrant Uri (23) per l'esquerra, Yashine per la dreta i Palou de davanter centre amb Uri per darrera de mitja punta. I ben aviat han recollit els fruits.

Ja als 5 minuts de la segona part Palou es objecte d'un clar penal, que s'encarrega de llençar Ion aconseguint l'empat.

Als vint minuts i a la rematada de còrner Guillem feia el 2-1 que posava les coses al seu lloc. Jugada que està repetint sovint i de la que estem traient força guanys.

I pocs minuts desprès d'una passada en profunditat de Palou a Oriol Cuesta que semblava massa llarga, Oriol no la dona per perduda i amb la lluita amb el porter el rebuig surt afavorint els nostres interessos i el mateix Oriol acaba per introduir-la a la xarxa fent pujar al marcador el 3-1 que seria definitiu i que ajudava a que les nostres pulsacions tornessis a un ritme més pausat.

Hem disposat de moltes mes ocasions, però de vegades ens hem complicat massa la jugada i no hem pogut augmentar la diferencia al marcador.

La variació tàctica ha fet que la defensa contraria perdés la concentració, doncs en lloc del davanter centre que estaven esperant , tant aviat els hi entrava en Palou com Oriol Cuesta pel centre, o Yashine, Uri o Lasha mes tard per les bandes, o arribades d'en Sergio o Guillem, la veritat es que eren con ràfegues on qualsevol podia aparèixer.

Hi ha dies on l'equip contrari et va mes pel joc que d'altres i no es cap critica cap al joc de cap dels nostres jugador, però el joc de defensa avançada i el fora de joc que practicava el Cinc copes se'ns estava atravessant fins el canvi de plantejament d'en Vicenç

Una segona part que hem reaccionat com calia per afrontar la setmana vinent un dels partits mes importants.

Mitja Lliga pot estar en joc el proper cap de setmana i com deia al principi, no ens feu patir tant.

M'agradaria arribar a Itaca amb vosaltres i no patir un infart abans.