diumenge, 24 de febrer del 2008

NO HA POGUT SER

Júpiter 2 – F.P.Europa 0

Només ha estat un accident

Teníem en el partit d’avui una oportunitat per donar un cop important, no definitiu, però molt important a la Lliga, però no ha pogut ser.

Hem estat desconeguts.

No ha sortit res, i no per falta d’actitud, doncs fins al darrer minut s’ha estat lluitant per aconseguir un resultat millor, però avui no era el nostre dia.

I bona mostra d’això es que el nostre marcador ha quedat a “0” per primer cop aquesta temporada.

Tot i no aconseguir desenvolupar el nostre joc habitual en cap moment del partit, hem disposat de bones ocasions per marcar. A la primera part amb un tret d’Ion que el porter contrari ha volat a l’escaire quan la pilota ja entrava i en un altre xut d’Oriol Cuesta que ha anat al travesser quan ja cantàvem gol, a part d’altres arribades a l’àrea que no hem definit com normalment hem fet a d’altres partits. A la segona també hem gaudit d’oportunitats per canviar el rumb del partit, però hem continuat amb el desencert quan arribàvem als metres finals.

Qualsevol altre dia això hauria entrat

No hem jugat be, el mes important d’aquesta derrota es que som conscients de que no ho hem fet be. I es important que estiguem emprenyats amb nosaltres mateixos, no cap cots, però si emprenyats, perquè aquest emprenyament ens ha de fer reaccionar pel proper partit contra el Santa Eulàlia, que ha de pagar el plats trencats.

Un Jupiter reforçat per quatre jugadors del Juvenil A, s’ha endut potser massa premi, doncs no he vist tanta diferencia avui en el terreny de joc com perquè guanyessin el partit amb dos gols de diferencia.

Però tot i que aquests jugadors han influït decisivament en el matx (el porter amb una aturada decisiva, el davanter amb el primer gol i el centrecampista distribuint ), no es excusa, doncs crec que nosaltres som un equip de primera, circumstancialment jugant a segona.

El que si ens ha fet mal es el tipus de terreny de joc. Un terreny de joc estrany on es feia molt difícil la precisió en les passades i els controls. Quan per jugar la pilota necessites mes de dos o tres tocs per controlar primer i fer la passada desprès, perds la fluïdesa en el joc habitual del nostre equip, a mes afavoreixes que un equip amb l’agressivitat amb la que jugava el Jupiter, de seguida et trobaves amb el contrari molt a sobre.

Punt i apart es algun jugador del Jupiter que mes que a un camp de futbol hauria de estar tancat en un psiquiàtric o o centre penitenciari, vull felicitar a tots els que us heu creuat amb ell al camp per la vostre resposta nula a les constants provocacions i el comportament exemplar que heu demostrat.

Be, doncs cal passar pagina a aquest entrebanc i pensar ja que la setmana vinent tornar a ser un partit força important, com ho seran tots d’aquí al final.

Penseu que tots els altres equips voldrien estar en la nostre situació d’ara, PRIMERS !!!

No cal posar-se nerviós ni perdre la confiança, doncs ha estat un partit atípic on es com si no haguéssim jugat nosaltres. Recuperem ràpidament la nostre identitat i tot tornarà a anar sobre rodes.

Estic ben segur que a final de temporada tindran la única satisfacció d'haver guanyat al campió, però el mes important es que també ho creieu vosaltres.

De moment tots estan darrera nostre i son ells els que han d’estar preocupats per poder atrapar-nos.

Itaca no es per a ells.

La nostre Itaca es la Primera.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici