dilluns, 31 de març del 2008

SALID Y DISTRUTAD !!!

San juan Bautista 1 – F.P.Europa 3

Amb aquesta frase en Johan Cruyff va treure ferro als moments previs de començar la final que el F.C.Barcelona va guanyar a Wembley.

El partit contra el San Juan Bautista, es ja, com ho seran fins a final de Lliga com una final per a nosaltres. I potser això ha fet que els nostres jugadors sortissin al camp amb una autopressió que ha fet que no juguessin com ens han mostrat força cops aquesta temporada.

Ha estat un partit travat i molta espessor mental per part dels nostres. Poques combinacions i menys arribades a porta que fins i tot el dia del Barceloneta, però amb el mateix desencert en els metres finals.

La primera part ha estat un partit que ha transcorregut gran part d’ell en el migcamp, però sense prou profunditat per a tenir clares ocasions.

Qui sembla que ha tornat dels mes frescos en el camp tant d’idees com en joc es en Lluís i d’ells partien les passades amb mes males intencions cap a l’equip contrari.

En una de les arribades i la sortida d’un còrner per en Lluís hem aconseguit obrir la llauna amb la rematada d’en Guillem, 1 a 0 i semblava que això podria donar tranquil·litat als nostres.

Però no, el joc ha seguit en la mateixa línia de massa nervis i massa pèrdues de pilota.

A la mitja part i amb els canvis el mister intenta canviar la dinàmica de joc, però poc a poc i davant la inoperància atacant del rival, doncs no presentaven cap símptoma de crear perill, el joc anava transcorreguent en un “Dolce Fare niente”, es a dir no passava res, ni bo ni dolent, i el partit s’anava adormint. Una clara mostra era l’intent de pressió que feia en Lasha al davant, amb un molt gran desgast físic i la poca ajuda que rebia pel darrera.

Per aquesta raó, per reactivar a l’equip entren al camp uns nous canvis, amb la mala sort que en la primera jugada i del no res el San Juan aconsegueix l’empat d’un xut llunya i amb poca convicció, però on li surt una vaselina que entra al fons de la nostra porteria.

Ja no se si es per la coincidencia en els canvis o perque el gol ens ha fet despertar, llavors si ha semblat que l’equip es posava les piles i decidia anar clarament pel partit. El San juan no ha arribat cap cop mes a la nostre area i nosaltres ja hem sovintejat l’arc contrari, però seguíem amb la malastrugança en el gol en jugada, i quan passa això el millor es recórrer a l’estratègia iuna latre còrner botat per en Palou feia que Xavi Tarroc s’estrenés com a golejador de l’equip. 2-1 i el “Bufff”, a la grada va ser general.

Però calia tancar el partit i poc després i d’una altre cop de còrner ara llençat per Oriol Cuesta, en Guillem repetia i deixava el resultat en 1-3.

Cal destacar la reacció dels nois per adreçar el que s’havia torçat en un partit difícil per les circumstancies derivades de la injustícia de la setmana passada i del mateix partit en empatar-nos i la definició en les arribades dels nostres centrals que avui en tingut un paper important en la victòria

Estem a l’aguait de qualsevol entrebanc que puguin tenir els del davant, i ara, tot i que amb un partit mes que el Jupiter, som segons presionant al Santa Eulalia que sap que al primer error que tinguin els atraparem.

De moment la passada jornada a la Barceloneta no li va servir de gran cosa l’empat contra nosaltres i ja va quedar una mica despenjat de la lluita per la Lliga i en aquesta el Mercat nou també ha punxat i es queda allunyat de les posicions perseguidores del grup capdavanter.

Caldrà saber gestionar molt be les properes jornades, doncs de ben segur que la pressió que provoca sentir l’alè tant proper del perseguidor farà que se’ns presenti la ocasió per arribar al lloc que ens correspon. Si ho guanyem tot de ben segur que ho aconseguirem.

Cal que tal i com posava al principi de l’article sortir al camp amb l’ànim de gaudir i fer-nos gaudir del vostre joc i per qualitat ningú no us guanyarà, sense ànsia ni angoixa, sou millors que ningú i acabareu aconseguint la fita.

Tinc moltes ganes de canviar la frase final de les cròniques i poder posar...

La nostre Itaca es la Preferent.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici