dimecres, 9 d’abril del 2008

Article 78e - NO N’HI HA PROU

Aquesta temporada s’ha habilitat en el reglament un punt on s’intenta acotar la picaresca dels clubs que transvasaven jugadors d’una a altre categoria entre els seus equips a fi i efecte de afrontar amb els millors jugadors segons quins partits.

Aquesta nova normativa limita a tres els jugadors d’altres equips del mateix club que poden jugar amb un altre equip que no sigui el seu, existint els mínim de 20 hores entre els partits.

Be doncs jo crec que no n’hi ha prou amb això.

El Futbol Base està ideat per a el creixement i formació dels jugadors.

La competició queda adulterada per aquests transvasaments, encara que limitats, molts cops son decisius. Tot el treball d’un grup de nois pot quedar en res quan en algun dels partits decisius el rival et porta jugadors de molt mes nivell.

La temporada es planifica i s’afronta amb el planter que es te i l’únic transvasament de jugadors que veig correcte es el de cap amunt, vull dir, de categories inferiors cap a superiors i no a l’inversa.

Oi que a Primera o d’altres divisions no està permès ? No veig a Messi anant a ajudar al filial per pujar de categoria, o Tamudo ajudant al filial de l’Espanyol per a que no baixi.

En canvi si que es possible que un noi que mostra una bona progressió durant la temporada tingui oportunitat de jugar en els equips superiors.

A nosaltres mateix Fundació Esp. Europa, 2ª.Divisió de Juvenils, Grup12, se’ns pot escapar una Lliga per aquests motiu. Un Jugador que a principi de temporada estava jugant a l’Europa de Divisió d’Honor, marxa al Jupiter de Primera Divisió i acaba jugant contra l’Europa un partit decisiu de Segona Divisió per aconseguir l’ascens a Primera. Independentment que en el mateix partit el Jupiter es reforces amb d’altres jugadors de categories superiors, com la Barceloneta, que també van fer el mateix.

Tot i acotar amb aquest article la picaresca, nomes es un pedaç, doncs els clubs continuen amb d’altres “artimanyes”, com pot ser el fer la fitxa d’un jugador que jugarà amb l’A amb fitxa del B, podent llavors fer el canvi en una jornada de fins a sis jugadors o mes entre A i B. Això es podria solucionar aplicant la mateixa norma que s’aplica al mes alt nivell, si un jugador de categories inferiors disputa mes de 5 partits en categories superiors, ja no pot tornar a baixar a l’equip inferior.

Crec que seria mes just per a tots els equips d’una lliga i per els mateixos nois d’una plantilla, que es queden sense jugar perquè venen jugadors d’altres equips del club, tant sols mirant pel resultat i no per la Progressió i Formació dels nois.

1 comentaris:

A la/es 11 d’abril del 2008, a les 1:09 , Anonymous Anònim ha dit...

La Barceloneta no puso ningún jugador contra vosotros del A,eso no es cierto contra nosotros(Santa) pusieron 2 y además reconocido por ellos,contra vosotros os empataron los del B que eran 13 y un Cadete Cristian que siempre juega con ellos.No entiendo que habéis reclamado la verdad:S.

Suerte en las 7 jornadas que quedan,5 partidos para vosotros.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici