dilluns, 22 de desembre del 2008

DOCE HOMBRES SIN PIEDAD

LLOREDA 1 - EUROPA D 5

Perquè ahir eren nomes 12 els que van jugar, perquè no teníem mes homes a disposició del mister.
Lessions i virus FIFA van fer que els 13 (els dotze que van jugar mes en Buix com a segon porter) que van anar al partit haguessin de treure endavant el partit contra el Lloreda.

I fidels a la mitja de gols per partit van marcar els 5 golets que tocaven.

No va ser fins a la segona part on es va començar a trobar el camí mes franc cap als tres pals.
A la primera part només es va aconseguir un gol, el d'en Lluís, doncs va ser un inici una mica ple de precipitació i encomanat-nos de l'empenta inicial del Lloreda, empenta que va durar 5 minuts, però que ens va portar a aquesta mena d'ànsia per resoldre el partit massa ràpid.

El tipus de terreny de joc tampoc ens afavoria al ser de terra i estar acostumats jugar en herba, i fins que no es va trobar el toc necessari, pels controls es necessitaven 2 o tres tocs de pilota i s'alentia el joc.

Tot i això els control del partit, com deia abans, a partir del minut 5 ja va se nostre i no vam patri ensurts i el gol era qüestió de minuts.

22 exactament fins que Rafa es va internar per la dreta i la seva centrada la rematar en Lluís fent l' 1 - 0

Mes ocasions vam tenir fins al final de la primera, però no es va aconseguir cap mes gol.

A la represa ja amb el tipus de joc a fer aprés tot va ser mes fàcil.

Al minut 13 era en Rafa a qui li arribava la pilota al centre de l'àrea i en mitja volta col·loca un xut creuat fora de l'abast del porter i feia el 2 - 0.

Deu minuts mes tard Lluís repetia de llançament de falta 3 - 0

I al 28 a conseqüència d'aquest afany per fer mes gols ens agafen en un ràpid contraatac i ens marquen l' 1 - 3.

Sense temps per celebrar el gol, un minut després Lluís cedeix la pilota enrera a Oriol Cuesta que de xut des de fora de l'àrea fa l' 1 - 4, tallant de soca-rel qualsevol intent de reacció badaloní.

i ja prop del final, al 43', era Oriol Cuesta qui assistia en profunditat a Fusté que de fort xut fa el gol que tancava el marcador.

Hem acabat be l'any i ens venen uns dies de descans que serviran per a que els lesionats i malalts es recuperin i tinguem un equip a ple rendiment. N'estic convençut que al nostre equip en plenes facultats i al complert serà molt difícil guanyar-lo.

Ara cal que vosaltres jugadors, també ho esteu de convençuts i amb compromís total i ganes de guanyar, aviat arribarem al capdavant i que quan ho fem no hi haurà qui ens faci enredera d'el primer lloc cap a Itaca.

Hem acabat be l'any i espero de debò començar-lo millor.