diumenge, 14 de desembre del 2008

MASSA FACIL

EUROPA D - 7 PUJADAS - 0

Fins a 6 baixes teniem avui. A les ja llargues lesions de Palou, Miki, Pingo, i Hugo, aquesta setmana s'unia Ivan, també per lessió i la d'Oriol per sanció.

Tot i així l'equip ha afrontat el partit amb seriositat i a la expectativa de la qualitat d'un rival que es presumia abans d'hora com a dificil.

Però no ha ha estat així, el Pujadas continua sent el Pujadas que en altres temporades havia vist, un equip sense patró de joc i en contiues discussions entre ells mateixos i amb dos davanters molt rapids, però inefectius.

A la mitja hora de la primera part ja anavem 3 - 0, quedant el partit vist per sentencia.

Aquest Pujades tant sols pot aspirar a quedar entre els primers llocs d'aquesta segona Lliga d'equips amb molts menys nivell que hi ha dins de la Liga total.

I encara que a nosaltres ens afavoreix a nvell de resultats l'anar guanyant partits, fa que el nivell competitiu no sigui prou exigent.

Anem una mica justets per afrontar partits importants, tant d'efectius com de nivell de joc, i potser es millor tenir ara aquest tipus de partits que serveixen per a que jugadors que fins ara no hagin disputats tants minuts com d'altres, puguin anar agafant la forma necessaria per estar a disposició del Mister en els moments mes complicats de la temporada.

Crec que per arribar al maxim nivell de confiança i joc, necessitem una victòria de prestigi contra un dels rivals de dalt de la classificació, i ens farà creixer i encarar el que resta de temporada amb la moral i autoconfiança suficients per derrotar a qualsevol.

Avui per ajudar-nos en aquest partit ha vingut amb nosaltres en Ruben del juvenil B, a qui se li ha d'agrair l'impicació i el seu joc on no s'ha notat cap falta de compenetració amb els avui seu companys.

El minut 13 avui ha esat fatidic pel Pujadas, Lluís que sembla tornar ha estar a un bon nivell, ha fet una jugada excelent finalitzant-la amb un xut que el porter ha refusat i que Aitor ha definit marcant l'1 - 0

El 22' era Rafa qui marcava el 2 - 0 i repetia al 30' fent que el marcador reflectis ja el 3 - 0 esmentat a la mitja hora.

3 minuts després Fusté d'un xut desde la forntal de l'area marcava el 4 - 0 a una pilota cedida enrera per Lluís.

I abans d'arribar al descans el mateix Lluís feia el 5 - 0.

Fins al 19' del segón temps no tornariem a cridar gol, aquest cop Puig coloca la pilota a un lloc inabastable pel porter i fa el 6 - 0

I ja per tancar el marcador Uri Pijo ens tornava a oferir una de les seves millors armes, amb un xut molt fort feia el 7 - 0 final.

No ens ha calgut premer l'accelerador a fons, però s'han vist coses força interesants, com la paciencia en la construcció de joc que avui es tenia, jugnat la pilota amb paciencia fins trobar l'espai necessari per crear joc.

Ja ho he dit en alguna altre ocasió que tenim força recorregut per creixer i que crec que quan estigui l'equip al complert no diré que serem invencibles, però que qui ho vulgui fer haurà de treballar molt i molt, nomes falta que l'equip cregui seriosament que Itaca serà nostre.