dilluns, 9 de febrer del 2009

HI HA LLIGA !!!

MARTINENC 1 – EUROPA D – 5

Doncs si, gràcies a la victòria d’ahir i als resultats d’avui, fan que tornem a dependre de nosaltres mateixos per aconseguir l’objectiu final d’arribar primers al final de la Lliga.

Ahir vam jugar contra un equip de pes, o millor dit de sobrepés, perquè deu n’hi do alguns dels integrants de l’equip del Martinenc.

Hem tingut l’ajut d’un vell conegut de l’equip, en Guillem que ha vingut a jugar amb nosaltres avui.

Potser no ha estat un partit lluït, però a mi m’ha agradat perquè l’equip ha sabut llegir i jugar com s’havia de jugar.

Un primer gol als 14 minuts que defineix la filosofia de joc que volem per aquest equip..

Lluís ha obert la pilota a la dreta cap a Oriol que al primer toc li torna cap a l centre a Palou i que aprofundeix a Oriol altre cop per a que des de la línia de fons fa la passada de la mort ca en Puig que marca el primer. De veritat un gran gol perquè es el fruit de les combinacions que es fan als entrenaments de conservació de pilota. I tot s’ha fet al primer toc.

El 0 - 2 amb el Martinenc encara tocat l’ha fet en Palou 2 minuts desprès de un fort xut a rel d’una pilota recuperada a la seva defensa.

Moltes mes oportunitats hem anat tenint a la primera part, però no s’ha pogut tornar a fer cap gol mes, però detalls com el de la xilena d’Oriol, barrets d’en Lluís, arribades d’en Rafa, i mes coses de Palou, la lluita d’Hugo i Puig.

I la consistència de la part defensiva feia un partit còmode, on potser calia demanar mes efectivitat cara a porta i menys faltes al nostre camp que era de l’única forma que aconseguien inquietar-nos.

Una primera part on es va corregir l’errada de jugar constantment pilotes llargues i en canvi es va intentar jugar la pilota per terra des de la nostre pròpia porteria.

A la segona part al minut 2’ arribava el gol d’Oriol, que marca per cinquena setmana consecutiva, aquest cop de falta llunyana i matàvem així qualsevol esperança de reacció del Martinenc. 0 – 3.

Fins el 16’ no arribaria el 0-4 aconseguit per Aitor en doble rematada.

Al 25’ el Martinenc feia l’anomenat gol de l’honor, altre cop a la sortida d’una falta al nostre camp i rematant després d’una sèrie de remats i refusos massa fluixos. 1 – 4.

Tancava el marcador Alberto al 34’ d’una rematada de cap a centrada de falta d’Oriol, un altre gol força maco i no producte de la sort, sinó de l’encert i d’haver buscat precisament la jugada .

I més arribades que no definíem, amb un Burrull amb bon joc, però a qui li falta materialitzar mes gols per agafar confiança cara a porta.

Ara mateix doncs hem arribat al mes alt de la classificació, tot i que el Singuerlin te un partit pendent, es bonic veure l’equip dependre d’ell mateix per arribar on tants cops hem somiat.