DIFERENT ESTIL DE JOC – MATEIX RESULTAT

MARTINENC 1 - F.P.EUROPA 4
Avui s’ha ha hagut de canviar l’estil de joc al que ja ens ha acostumat aquest equip.
El terreny de joc, tot i ésser una herba molt nova, no ajudava en els controls de la pilota i en la correcció de les passades.
El Martinenc ha sortit revolucionat i hipermotivat cosa que ens ha fet passar per alguns moments d’angoixa amb l’equip contrari abocat a la nostre àrea. Han disposat de dues clarissimes ocasions per inaugurar el marcador, però una ha anat massa creuada i l’altre al travesser.

Podria dir-se que en aquests moments s’ha tingut el tòpic de la “Sort del Campions”, com també es podria dir per el minut 11 on en la primera aproximació a l’àrea rival Xavi Orte aconseguia el primer gol, després d’una jugada individual on pot xutar ajustat al pal fent pujar el 0-1 al marcador.
Al minut 25 i en la segona arribada, Xavi Orte remata de cap per sobre del porter una falta llençada per Hugo, 0-2 en una efectivitat del 100% fins aquells moments.

Això ja no li diria sort del campions, sino que aquest equip disposa de jugadors que fan possible aquesta situació de definició a la porta contraria.
Descans poc desprès de que comences la pluja, que ha acompanyat el partit durant bona part d’aquesta segona meitat.

El partit era mes o menys controlat tot i l’empenta del Martinenc. Ara be, i es que el futbol es així (més tòpics), al minut 63 a la rematada d’un còrner marcaven el que al final seria el seu únic gol (1-2), però que en aquells moments han fet aparèixer els fantasmes del partit contra l’Hospitalet At.
Cal ressaltar l'encert tàctic al introduir un defensa mes Xavi per avançar la posició d'en Fusté que ha donat força consistència al mig camp, no volent dir això el desmereixer la feina feta fons aquell moment.
9 minuts d’inquietud fins el 72 on Oriol Cuesta remata de cap una falta llençada per Palou i col·loca el marcador en un 1-3 tranquil·litzador.

Poca estona ha calgut que transcorregués per a que en Palou i de xut directe de falta signes l’1-4 amb la col·laboració del porter

En total dels 4 gols, 3 han estat de jugada a pilota parada, cosa que demostra l’enteniment existent entre els jugadors.
Un partit jugat amb criteri, on no es podien fer massa meravelles amb la pilota i on l’equip demostra el seu procés de maduració, el saber estar en el camp i el saber que fer en tot moment.
Destacar la Fe en la victòria que hi ha en el grup, i que son conscients que per a tenir aquesta Fe s’ha de treballar molt i molt, i que queda molt per fer, menys que abans però encara molt.
Destacar la capacitat de l’equip d’adaptació als diferents tipus de partit que portem a la Lliga i que en tots surt guanyador, tret de dues ensopegades.
Aquesta es l’humil crònica d’algú que segueix l’equip i que escriu el que creu, sense cap mes ambició, ni de ser cap crònica oficial, ni de donar-se les de saber mes que ningú de futbol, i que el que pretén es donar el màxim d’ànims a aquests nois que ens ho estan fent passar d’allò mes be, sinó a tothom jo diria que a gairebé a la majoria.
Vam iniciar tots junts un viatge que fins ara ha estat plàcid i que ara som tot just a mig camí.
Perquè es pretén trencar l’harmonia d’aquest grup?.
I mes publicant a llocs coses que sembla es vulgui donar mala imatge de l‘equip, quan un dels actius precisament es el “Bon Rotllo”.
Parafrasejant a Josep Cuní diria “PROU, PROU, PROU”.
Anem tots en una direcció i qui vulgui anar en al vaixell cap a Itaca serà benvingut, i qui no hi vulgui ser no farà trontollar la nau.