dilluns, 16 de febrer del 2009

BON FUTBOL SENSE PREMI

EUROPA D 0 - CAN VIDALET - 1

Avui ens hem quedat per primer cop en tota la temporada sense perforar la porteria contraria.

Ens ha faltat el punch final al joc que normalment desenvolupem.

El partit ha estat força distret, contra un rival molt ben estructurat defensivament, però que en tot el partit tan sols ens ha fet dues ocasions de gol, aconseguint el 50% d’efectivitat.


Un empat hauria estat potser, des de el meu punt de vista, mes just.

Oportunitats n’hem tingut, però avui no ha volgut entrar la pilota.

Hem caigut en algun moment de l’ abús de pilota llarga, sobre tot a la primera part, i crec que si hem de fer servir aquest recurs potser es millor fer-ho mes avançat el partit, on el rival esta mes cansat i es pot produir falta de tensió, que no pas des de el principi on la defensa normalment està mes concentrada i atenta.


Però també hi hagut força moment de joc control que a mi m’ agradat com s’ha fet, pacientment i amb criteri s’anava combinant per la part defensiva fins el moment on es trobava el forat per a començar la jugada d’atac.


En aquest tipus de joc cal tenir molta cura en el moment de fer les pasades i triar la mes adecuada en aquell moment, no rifant la pilota, perque llavors si el contrari ens la recupera pot llençar contratacs molt perilosos.


I el fet de no haver marcat cap gol avui, no es preocupant, doncs les oportunitats han existit, el que no s’han materialitzat com d’altres vegades, el numero de gols que duem, no fa preocupant aquest detall.


Un bon test cara a no perdre el ritme de partits, però que no es el mateix que la competició.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici