diumenge, 5 d’abril del 2009

QUI VA DIR QUE SEGONES PARTS MAI NO EREN BONES???

SANT ANDREU 0 - EUROPA D 4

Minut 45' de la primera part..., i tot semblava estar en el mateix lloc on havíem acabat la setmana passada contra el Catalonia.
Voluntat, però poca profunditat i molta desconnexió entre línies, que feia que no arribéssim amb prou claredat al davant .
I les mateixes errades del partit anterior de massa conducció de pilota i individualisme.
L'equip feia preocupar, perquè s'estava perdent l'espurna i no es veia pel moment una reacció que fes canviar la dinàmica del joc.

Però el descans va ser reparador.

El fet de que entrenador vagi coneixent a cadascú i el millor lloc on es pot treure mes rendiment d'un jugador, i que els jugadors vagin també a l'hora entenent el que es demana d'ells i les noves ordres tàctiques, han fet que tornes a rutllar l'equip i s'ha passat per sobre d'un Sant Andreu que res ha pogut fer davant de les arribades constants del nostre equip.

No massa minuts han passat de la segona part quant una redistribució posicional de jugadors han donat un equilibri al joc. Ja no eren els jugadors qui havien de correr amb la pilota, sinó que era la pilota la que corria cap als jugadors, combinacions ben trenades i eleccions correctes de passades han fet que el partit fos molt vistós en la segona part.

Al minut 8' Alberto treu una falta i el porter refusa amb els punys, la pilota arriba a Oriol que li deixa a Carlos que venia des de darrera i engalta un fort xut que no pot aturar el porter i obre la llauna aconseguint l' 1 - 0

Al 25', i em sap greu no poder haver captat aquest gol perque ha estat dels mes bonics, Oriol feia una passada a l'interior cap en Palou i pica la pilota per sobre del porter, fent el 2 - 0 d'una esplendida vaselina.

I al 33' era Oriol qui entrava pel mig i sobrepassava el porter posant el ja tranquil·litzador 3 - 0.

Hem disposat de mes ocasions per a aconseguir una golejada mes gran, però no seria ja fins el 45', ja a les acaballes del partit quan Puig deixava el marcador en el que seria el resultat definitiu de 4 - 0

Sembla que es va retrobant l'equip amb ell mateix i que la línia de treball a seguir es la mostrada a la segona part, on realment es van veure coses prometedores.

La parella Palou-Oriol sembla tenir un molt bon enteniment, tant a l'hora de crear espais per la entrada del que esta per darrera al davanter, com per a buscar passades que no s'esperen.

El extrems força oberts faciliten la creació d'espais per l'arribada de la segona línia siguin des de la mitja punta com des d'els mitjos purs.

La zona central de la defensa força assentada, tant amb la parella Fusté-David, com Fusté-Alberto.

La porteria amb un Buix força tranquil i seré tot i el tarannà especial del partit per ell.

Laterals amb bona projecció ofensiva, però amb solidessa al darrera, on tant sols algun cop li han guanyat l'esquena al defensor nostre.

Jo li tenia un respecte especial a aquest partit, respecte o por, per la motivació del Sant Andreu i per la resposta nostre. A la primera part la sensació era que la por era raonable, però a la segona totes les pors i dubtes han quedat esvaïts, per la bona resposta de l'equip.

Enhorabona per la victòria que fins i tot diria que ha estat lluïda.

Nomes una cosa...ens podrieu regalar un partit sencer com la segona part d'avui i no tant sols mitges parts???