dijous, 19 de febrer del 2009

NOSALTRES TAMBÉ !!!




Recentment ha aparegut a la web oficial del nostre club la informació de que l'infantil C es l'unic equip del Futbol base que opta al titol de Lliga, com es pot veure a l'imatge adjunta.



Be, doncs volia reivindicar des de aquest Blog, la nostre situació a la Lliga on ara com ara depenem de nosaltres mateixos per a optar també al títol de Lliga, on estem en una situació privilegiada i on el treball ben fet fins ara i les ganes quehi posarem TOTS d'aqui a final de temporada farà que siguem un dels posibles candidats a fer pujar l'equip a primera divisió.



Ha estat un simple oblit puntual, perque de ben segur que des de el club estan assabentats de la nostre situació i que se'ns donarà tot l'ajud que necessitem per a aconseguir el nostre objectiu.




1 comentaris:

A la/es 20 de febrer del 2009, a les 0:27 , Anonymous Anònim ha dit...

Hola companys,

sóc l'Àngel Garreta, el webmaster de ceeuropa.cat. La introducció de la notícia va ser un simple oblit (inoportú, ho admeto) i va ser rectificat tant bon punt se'ns va recordar que el Juvenil també hi aspirava. Com veureu, la introducció a l'article ja està reenfocada des d'un altre punt de vista més concret (partint com a líder) per així treure la incorrecció que hi havia fins al moment.

Us demano disculpes i que compreneu que ha estat un simple lapsus. Ja se sap, no podem ser sempre perfectes.

Endavant amb la vostra temporada i molta sort de cara al títol!

Una abraçada.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici