diumenge, 22 de febrer del 2009

S'HA ACABAT EL CARNAVAL

ESCOLA DE FUTBOL SAGRADA FAMÍLIA GUINARDO ALMOGÀVERS 1 - EUROPA D 1




Per tant ara ja ve l'hora de la veritat !!!



Avui un equip que si vols dir el seu nom quan acabes de dir-lo ja ha finalitzat el partit i un equip que anava disfressat d'Europa han empatat a 1.

L'equip que s'ha fet passar per nosaltres no ha aconseguit fer el joc que els nostres nois si saben fer de toc i moviment de pilota.

Nosaltres des de fora del camp estàvem acostumats a veure com teníem la major part del partit la pilota en el nostre poder i fins ben be la meitat de la primera part això no s'ha aconseguit.



Poques combinacions fins ben entrada aquesta primera meitat s'han fet i l'equip semblava partit en l'espai existent entre defensa- mig camp i davantera.

No hi hagut doncs gran cosa a destacar, tret de l'adormiment que duien alguns dels jugadors i que no pot succeir en les properes setmanes.



La segona part ja s'ha assemblat una mica, nomes una mica, a l'equip nostre, però tot i així no aconseguíem ocasions clares per inaugurar el marcador.

I mentres estavem despertant ha calgut un cop per a fer-nos despertar de cop. L'arbitre ha assenyalat un penal en contre, per a mi inexistent, que han transformat en l'1-0, tot i que Buix ha estat a punt d'aturar-lo, doncs ha endevinat el costat del llençament.



Llavors si, l'equip s'ha tret la disfressa que fins llavors duia d'equip petit i ha començat a rutllar a la recerca de l'empat.

Empat que definiria Palou ja a les acaballes del matx i deixant amb la mel al llavis al equip de la Sagrada Familia, del Guinardo i de l'Almogavers.

Estava clar que jugant contra tanta gent seria dificil guanyar, però l'empat jo diria que en el conjunt del partit no ha estat injust, doncs ells hi han posat molta il·lusió per a guanyar-nos.



Ara cal demanar a tot el planter la concentració necessaria a partir de dilluns pel que ens ve.

Carmelo, Escolapis i Singuerlin tots tres seguits, aquest tres equips juntament amb nosaltres son la creme de la creme de la Lliga. Ens juguem mitja Lliga i caldrà fer sacrifici i dedicació plena si volem superar a tots tres, cosa que faria que arribessim al mes alt de la classificació, per ja no deixar la privilegiada posició fins al final de la Lliga i proclamar-nos campions.

El vaixell cap a Itaca es a port, ens hi pujem ???

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici