EUROPA D 5 – SISTRELLS 1

Tres partits hem perdut en aquesta lliga.

Un d’ells, d’ingrat record per les circumstancies arbitrals, va estar contra un Sistrells, que ja llavors no vaig veure que fos superior a nosaltres en cap moment.

Avui s’ha confirmat el que creia, que no hi ha color entre un i altre equip.

Sense fer un partit brillant al 100%, s’ha esborrat del camp un rival que tampoc ha mostrat una ambició excessiva, sinó que ens al contrari, ha vingut amb un plantejament que semblava que trencàvem als 5 minuts quan Oriol marcava un gol que l’àrbitre anul·laria per un suposat fora de joc, inexistent, doncs venia per darrera de la pilota que ha centrat Ivan.

El Sistrells, seguia jugant a deixar passar el temps sense mes i nosaltres ens hem anat encomanant d’aquest joc, i poc a poc el partit semblava que anava dormint-se.

Fins a la mitja hora on en una jugada aïllada el Sistrells ha fet una arribada a l’àrea i Buix ha hagut de fer penal. I el convertien en el 0-1.

L’equip ha acusat el cop, però per sort positivament, s’ha despertat de la letargia i 5 minuts desprès empatàvem el partit en una jugada trenada entre Palou, Burrull i finalitzada per Oriol.

4 minuts desprès, al 42, Aleix entrava ara des de la dreta, arriba la pilota a Oriol, que li cedeix altre cop a Aleix que venia en carrera i tot just abans de rematar un defensa del Sistrells marca en pròpia porta.

En tretze minuts havíem fet mes que els 35 anteriors i posàvem les coses al seu lloc. 2-1 i fins i tot ens ha donat temps a fer un travesser abans de l'àrbitre xiules la mitja part.

Segona part amb una mica mes intensitat que la primera, però amb desencert a l’hora de fer la darrera passada o de fer la rematada.

Abans del minut 23’ on Rafa a la sortida d’un córner aconseguia i desprès de rematar per primer cop fer el 3-1, havíem tingut varies ocasions de fer el gol de la tranquil·litat.

Buix també contribuïa a a aquesta tranquil·litat fen
t alguna aturada de mèrit en les escasses arribades que feia el Sistrells.

Al 34’ Palou, ara si, aconseguia perforar per quart cop la porteria i situava el 4-1

El 5-1 el feia Aleix internant-se per l’esquerra venint des de la posició de lateral en jugada personal i definint perfectament.

En definitiva, llàstima de partit perdut a l’anada i que ens haurà perjudicat greument aquell resultat en la lluita per la Lliga.

Tenia el pressentiment que el Sistrells ens ho posaria mes difícil i que era una de les esperances de que fos un dels entrebancs on el Singuerlin punxes.

Però potser vam ser nosaltres també els que no deixarem jugar al Sistrells i es mes equip del que va demostrar el dissabte.

L’esperança es l’últim que es perd, diuen.

La setmana vinent el Singuerlin descansa i es una oportunitat per a posar-nos a un punt, encara que amb un partit mes, i després juguen contra Sant Andreu, un de les possibles contraris que li pot donar guerra si tenen un bon dia.

I esperar, esperar sense descans i amb total concentració i afrontar tots els partit amb l’ambició de guanyar, per posar pressió al líder.

El proper partit contra Pujades, si aconseguim fer tres gols com minim, haurem arribat al centenar de gols.

Màxim de gols a favor, mínim de gols en contra i màxim de punts son els reptes nostres ara com ara a la Lliga per si hi hagués alguna possibilitat de pujar com millor segons estar ben situats com a candidats i si sona la flauta de les errades del Singuerlin benvinguda sia.