diumenge, 10 de maig del 2009

MAMBO 8 AMB 9 !!!

GORNAL 0 - EUROPA D 8

Que un equip com el nostre, que intenta en tot moment jugar a futbol, acabi el partit amb 9 jugadors sobre el terreny de joc, es una cosa inusual, a no ser que algú tingui un afany de protagonisme desmesurat com ha succeït avui amb el col·legiat de l'encontre.

Per sort el desequilibri de qualitat entre els dos equips era tant evident que ni així ens ha espatllat el resultat final.

Un partit important, i que ja es feia evident en l'anada cap al camp, on s'anunciava el matx en els panells de l'autovia.

Tot i la falta d'adaptació al terreny ja d'un bon començament es veia l'abisme existent entre un equip i l'altre.

S'intentava jugar, però a més la pilota tenia un bot molt viu i de vegades semblava una pilota d'aquelles de goma petites que només fa rebotar d'una paret a altre.

L'inici del partit ens ha portat poc joc pràctic i massa joc de cara a la galeria i feia una mica mes costosa l'arribada del gol, però es veia que aquest cauria d'un moment a un altre. S'ha anat corregint de mica en mica, però.

I ha passat al minut 8' on Borrull obria el seu compte i el de l'equip rematant i creuant la pilota fora de l'abast del porter. 0-1

El segon també el faria Borrull al 25', 0-2

Al 40' Borrull aconseguia el hat-trick i tercer també de l'Europa, rematant des de l'esquerra amb paràbola inclosa fent entrar la pilota pel pal llarg i pràcticament per l'escaire. (perquè li diuen pal llarg, si son iguals un que l'altre) 0 -3

Abans de tancar la primera part Danilo al 45' marcava el 0-4

Una primera part on havia estat expulsat en Puig en una jugada on l'àrbitre es podia haver estalviat, mostrant com molt una groga a ambdós jugadors.
Varies targetes mes totes per parlar han caigut de la nostre banda.

Es evident que no ha tingut un bon dia l'àrbitre, però nosaltres hauríem de ser mes llestos i observant el tipus d'arbitratge que ens feia, saber no caure en el seu parany.

A la segona part ja al minut 12' Hugo era objecte d'un clar penal que convertí ell mateix en el 0-5.

Fins al 23' no vindria el següent gol aconseguit per Oriol en jugada personal d'una pilota robada a la defensa per ell mateix. 0-6

Al 31' un gol de doble valor. no perquè ens valgues per dos, però si perquè l'ha aconseguit en Sergio (Pingu) que avui retornava a l'equip després d'una llarga lesió que l'ha mantingut apartat dels terrenys de joc, rematant de cap a la xarxa un corner. 0-7

Al 35' Alberto aconseguia el gol que tancava el marcador, merescut també per la fe que ha posat en la jugada, on ha lluitat fins el final per poder endur-se la pilota i robar-li la cartera al defensa.

Aquesta victòria ens ha fet ser lider fins 3/4 de 8 de la tarda, hora en la que ha finalitzat el partit del Singuerlin que ha guanyat, com era d'esperar al Martinenc.

Gairebé 6 hores de líders i que tan de bó la propera setmana siguin unes quantes mes o ja posats a demanar, que ho siguin totes fins al final de la Lliga, senyal de que haurem guanyat els nostres partits i el Singuerlin haurà punxat.

Fet curiós en el partit d'avui ha estat l'abandonament del porter contrari al principi de la segona part, a rel d'una rematada cap al travesser, s'ha emprenyat amb els seus companys per algun comentari i ha deixat la porteria sense encomanar-se a ningú.