diumenge, 26 d’abril del 2009

FANTFASTIC...

PUJADAS 2 – EUROPA D 3

No, no he tingut cap errada tipogràfica, però aquest joc de lletres em dona peu a reflectir en total el partit d’ahir al camp de motocross de Pujadas.

I es que de veritat quin fàstic el que s’ha de veure en segons quins llocs.

Minut 1 de partit, des d’el darrera d’una de les porteries, dirigit a l’àrbitre i als nostres jugadors...

- “mecaguen en todos tus muertos mas recientes !!! “

- “Cabron” !!!

- Muerete !!!, quan algun dels nostres havia pres mal.

- I moltes d’altres irreproduibles.

Fantàstic el resultat, per un partit no lluït, també impossible de lluir en un terreny de joc impracticable, però si molt treballat i que deixa les coses al seu lloc entre un i altre club.

Victòria merescuda, perquè només nosaltres hem volgut jugar a futbol.

Agressions, insults, amenaces, etc... no han fet que cap dels nostres s’espantes i ens hem dedicat a intentar, si mes no, crear joc amb mes o menys encert, però sempre amb la voluntat de jugar a futbol.

I tot bàsicament alimentat per gent de fora del terreny de joc, doncs fins quasi be fins al final del partit els jugadors del Pujadas estaven mes pel matx que no per intentar armar gresca.

Però amb Presidents de club entrant al camp per amenaçar arbitres, gent cridant com energumens, entrenadors fent una tasca destructiva per la formació, no de tant sols jugadors, sinó que de persones, no podia acabar be.

Respecte del futbol una primer part estranya on ens hem avançat per 0-2, un primer gol de Fusté a la sortida d’un còrner als 18’.

El segon l’ha fet Palou al 26’ rematant una jugada centrada per Borrull.

I en dos minuts fatídics gairebé a la fi de la primera part del 43’ al 45’ encaixàvem dos gols que feia que la mitja part estiguéssim en empat a 2.

Banqueta de Luxe...

Marcar el tercer gol, el de la victòria ha representat un “xute” d’adrenalina, per no dir una altre cosa, que ha fet que perdessin els papers, ja també els jugadors del Pujades.

Dues lesions les de Guillem al genoll i Ruben d’una clara agressió amb una patada per darrera sense cap intenció de jugar la pilota i d’altres cops a altres jugadors es el que sembla un “Parte” de guerra.

Trist molt trist el viscut avui a Pujadas, però nosaltres a la nostre feina, que el camí fa Pujades i me’n vaig a peu...aguantant e intentant arribar a dalt de tot.