diumenge, 1 de març del 2009

HO HAVEU VIST !!!

CARMELO 1 - EUROPA D 4

Si hi ha la definició de Partit Perfecte, avui hem estat testimonis d'això.

Ha estat una lliçó de futbol la que l'equip ha mostrat en el difícil camp del Carmelo, un camp on els locals fins avui nomes havien cedit un empat.
Era un rival complicat, dels que estan a la part de dalt de la taula i que era qui ens va infringir una de les dues derrotes que portem a la Lliga i a mes al nostre camp.
Doncs els hi hem tornat la moneda i amb escreix.

Doble victòria per la victòria en si mateixa i pel gol average a favor que hem deixat al nostre favor.

Si veus el resultat només pot semblar que ha estat un partit fàcil i era molt difícil, però l'hem convertit en fàcil, per l'actitud i el tipus de joc que ha desarbolat i desactivat totalment al Carmelo.

23 minuts de tanteig, però demostrant des d'el principi quin equip sabia jugar millor la pilota ha estat el temps que ha transcorregut fins que Oriol Cuesta llançava una pilota en profunditat amb avantatge per en Palou que s'internava a l'àrea i definia el primer gol (0-1).

I quatre minuts mes tard, al 27', una pilota lluitada fins aconseguir robar-la per en Rafa la centrava i Oriol Cuesta rematava el segon gol i deixava tocat de mort al Carmelo.

Però no acabava aqui el festival futbolístic de l'Europa, al '30 un fora de banda tàcticamen
t preparat com un corner per l'estretor del terreny i llençat per en Palou, l'aconseguia rematar de cap altre cop Oriol Cuesta fent el 0-3.

Força mes ocasions que no hem materialitzat podrien haver fet que el marcador a la mitja part fos de 0-6.

Una primera part per emmarcar i que sap greu no tindre gravada en vídeo per a reveure-la un i altre cop.

Aturades d'en Buix amb un vol treien una ma evitant el gol que ha estat brutal
Els laterals, Carlos i Tadin, seriosos i concentrats que no han donat opcions als davanters contraris.
Els centrals Fusté i en Guillem, que ens ha vingut a ajudar, que han estat un mur defensiu i que han jugat la pilota constructivament perfecte i amb criteri.

Ion també ha vingut amb el nostre equip avui i ha cobert una quantitat de terreny impressionant afavorint el joc d'en Lluís que ha pogut jugar al seu gust.
Dos extrems ben oberts, Rafa i Uri Pijo, que han lluitat totes les pilotes i creat espais per a que pel centre Oriol Cuesta pugues jugar força còmode i que segueix casat amb el gol, doncs el Carmelo deixava molt d'espai per crear el joc d'atac nostre.
I Palou finalitzant el joc de l'equip i provocant jugades d'atac de tot tipus i pressionant la sortida de la defensa del Carmelo.

I cal destacar també el plantejament del matx, i que els jugadors l'han dut a terme perfectament i que demostra la motivació i concentració del jugadors i que els responsables de l'equip han sabut transmetre als jugadors i que es reflecteix en la lloable actitud dels que avui no han començat el partit d'inici, sense queixes i actuant en el moment que han entrat al camp amb la mateixa intensitat que com si ho haguessin fet d'inici. Era com si encara que no estaven dins del camp estiguessin jugant. Això es un equip !!!

El Carmelo estava desitjant que acabes aquesta primera part per mirar de redreçar el partit, però la segona part ha estat una altre demostració del poder esportiu d'aquest nois nostres. Control total i moviment de la pilota ràpid i efectiu. Solvència en totes les línies, recolzament mutu i generositat en l'esforç, secrets del trionf d'avui.

Al minut 11' centrada des de la dreta de Palou i intent de rematada d'Oriol Cuesta d'esperó que nova cap a porta, però que la lluita de Uri Pijo fa que no sigui pilota perduda i que acaba centrant i posa la pilota al cap d'Oriol Cuesta per a que faci el 0-4 i el seu particular Hat Trick.

L'equip ha abaixat un pel el ritme, però seguint tenint el control total i amb una imatge de superioritat clara, però que no hem utilitzat per humiliar al contrari fan mes valuosa la victòria d'avui.

Sincerament i si aneu veint els escrits anteriors, sempre he cregut en aquest equip, però avui ells son els qui s'han encarregat de presentar una clara i ferma candidatura al títol, sempre que es segueixi amb el mateix tarannà d'avui. No ens ho podem creure, doncs queda molt per fer i tots el partit seran i han de ser plantejats i afrontats amb la seriositat d'avui.

El Carmelo ha fet el gol al 27' d'un molt bon xut, però que de no haver baixat la tensió segur que hauria tingut algú mes a prop i a sobre que li impedís tenir l'espai suficient per preparar-se la pilota.

Gaudim de la victòria avui, potser demà dilluns, i prou, a partir del proper entrenament cal preparar ja la propera cita contra Escolapis que cal guanyar-la de la mateixa forma que avui, doncs sinó no servirà el que hem fet fins ara. I després Singuerlin.

Aquestes setmanes atacarem el lideratge i tant de bo l'aconseguim i el mantinguem fins Itaca.

Moltes gracies nois per haver-nos ofert aquest partit.